![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bu Direct X 9,0 ve i güncellemek için bana yükleme bitmiş savaş 2 oynamaya sonra 4 bit gittim ve çok kötü bir renk Sonra kaldırmak nvdia sürücü Daha sonra tekrar benim bilgisayarı yeniden başlatın gerekiyordu benim bilgisayar yeniden başlatılması mi çalışıyordum sonra ne zaman i yeniden başlattıktan sonra, bu "disk" sonra Alt sekmesi herhangi bir şekilde i yeni bir ekran kartı koyarak bu düzeltme olabilir silmek söylemek hata okuyun diyor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit disk hatası, eğer bilgisayar önyükleme bir XP onarım yaparak çalışır.
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Oku Hata Oluştu Ctrl + Alt + Del to restart" - boot Disk Windows | pinkytwoscoops | Windows İşletim Sistemleri | 8 | 5. Haziran 2009 13:45 |
| Dell inspirion 1721 - "Cant diske erişim neden biraz soyunma" Hata kapalı | chevycowgirl | Yazılım Genel Sohbet | 1 | 20. Nisan 2009 09:09 |
| Sabitdisklerin Hata Bootup üzerinde - "Disk Hatası" "herhangi bir tuşa basın" yeniden başlatmak için | ashaiba | Genel Donanım Sohbet | 6 | 13. Mart 2009 15:56 |
| "Hata" özelliği sabit disk kontrol ile Sorunları | pest79456 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 3 | 16. Ekim 2008 04:16 |
| Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". | aechain | Windows İşletim Sistemleri | 5 | 24. Ocak 2008 15:45 |
| Konu Araçları | |
| |