![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався грати в Battlefield 2, коли я закінчив його встановленням розповів мені оновлення Direct X 9.0 і я зробив те перезапуск мого комп'ютера він відправився в 4 біта, і було дуже погано кольору, то я можу видалити драйвера NVDIA тоді мені довелося перезавантажити комп'ютер знову Потім, коли я перезапустіть, він каже: "помилка при читанні з диску", то сказати Alt Tab видалити чи є чином я можу усунути цю проблему, поставивши нову відеокарту в? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жорсткий диск винен, якщо комп'ютер не буде завантажуватися намагаються робити ремонт XP.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| "Помилка читання диска відбулися натисніть Ctrl + Alt + Del, щоб Перезавантаження" - не завантаженні Windows | pinkytwoscoops | Операційні системи Windows | 8 | 5 червня 2009 13:45 |
| Dell Inspirion 1721 - "Cant доступ до диску причина Bit Locker відключена" Помилка | chevycowgirl | General Software чат | 1 | 20 квітня 2009 09:09 |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| Проблеми з "Перевірте ваш жорсткий диск на наявність помилок" Функція | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 16 жовтня 2008 04:16 |
| Ноутбук не починаєте, "Синтаксис" або "помилка диска". | aechain | Операційні системи Windows | 5 | 24 січня 2008 15:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |