![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Пазя си настройките на дисплея, определени за класически няма Win, за скрийнсейвър, но след като инсталирана Fire Fox, когато рестартирате компютъра настройките промяна в настройките XP, когато ботуши с екран XP защита и зелените в долната част на проекта, който аз винаги се да няма за скрийнсейвър, но също така той няма да държат на настройките избера в езика, когато вече е затворили или се рестартира? е огънят Фокс Инсталирах причинява това или нещо друго? Благодаря за всяка помощ. Също така, съм сигурен, че освен да кликнете, когато ги промяна гръб? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нямам представа за какво говорите ..... Може би повече препинателни знаци ще помогне в най-дългата между изречение всякога.
Мисля, че това, което казвам е, че имате XP, определени за "класически" тема, но след като инсталирате огън, сега винаги обувка с XP на тема "бисери цена", дори и след това обратно създаването на "класически". Така ли е? Имах този проблем с моя стар лаптоп ... Бих обикновено само рестартира и ще бъде фиксиран. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| ви са правилни, съжалявам ако съм confusedyou. Благодарности! Предполагам, че вероятно ще трябва да се отърве от огъня лисица причини това наистина стане по нервите ми. |
|
| |||
| |||
| Никога не съм имал Огън инсталирани и все още са имали този проблем. Това определено е странно нещо, все пак. |
|
| |||
| |||
| Разбира се, аз деинсталира Огън и се опитах това, но то все още няма да издържи на настройките. |
|
| |||
| |||
| Само още нещо мога да измисля е редактирането на системния регистър директно. Вижте тази страница: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Погледнете 214, той може да бъде това, което искате (няма гаранция и се опитайте да се провери чрез други страници) |
|
| |||
| |||
| Благодаря, аз ще го проверите |
|
| |||
| |||
| Ами, аз се завтече ми TuneUp Utilities 2008 "и да изберат най-добро представяне след това, тя обувка правилно този път. може би той ще се оправи сега Благодаря за вашата помощ! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Може да зададете настройките на дисплея за няколко дисплеи | Ballnplaya | Windows операционни системи | 0 | 6 юни 2009 15:23 |
| Невъзможно е да се променят настройките на резолюцията | HistoryGirl | Windows операционни системи | 8 | 2-ро Jan 2008 10:09 |
| Показване на настройките | devita23 | Графика на карти & Монитори | 1 | 11 ноември 2007 06:18 |
| Причина за промяна на настройките на дисплея? | casselle | Windows операционни системи | 4 | 3-та Sep 2007 01:31 |
| Как да промените настройките на защитната стена? | brglightning | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 1-во април 2007 01:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |