![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám svoje nastavení zobrazení nastavení pro Win klasické nemá pro spořič displeje, ale poté, co jsem nainstaloval Fire Fox, když jsem restartovat pc nastavení, změna nastavení XP, když to boty s XP, spořiče obrazovky a zeleně start v dolní části, kterou jsem vždy nastaven na nic pro spořič obrazovky, ale také to nebude držet nastavení jsem si zvolil v displeji, jakmile je to vypnutí nebo restartování? Je Fire Fox Nainstaloval jsem to způsobuje nebo něco jiného? Thanks for any help. Také jsem se ujistil, kliknout na uložit, když jsem změnit zpátky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemám tušení, co říkáte ..... Možná by pomohlo více interpunkce mezi nejdelší věta vůbec.
Myslím, že co říkáte je, že máš XP nastavena na 'klasické' téma, ale po instalaci Firefoxu, nyní vždy bota s XP 'Fisher Price' téma i po nastavení zpět do 'klasické'. Je to pravda? Měl jsem, že problém s mojí starou laptop ... Normálně bych jen restartovat a to by bylo opraveno. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| máte pravdu, promiň, jestli jsem confusedyou. Díky! Asi si budu muset zbavit ohně fox způsobit to opravdu leze na nervy. |
|
| |||
| |||
| Nikdy jsem neměl nainstalovaný FireFox a stále ještě problém. Je to určitě zvláštní věc ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Jistě, je, I uninstalled Firefox a to zkoušel, ale to ještě nevydrží nastavení. |
|
| |||
| |||
| Jedinou další věc, co mě napadlo, je editace registru přímo. Podívejte se na tuto stránku: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Podívejte se na 214, může být to, co chcete (bez záruky, a pokusit se ověřit přes jiné stránky) |
|
| |||
| |||
| Díky, to jsem se podívat |
|
| |||
| |||
| No, já jsem běžel program TuneUp Utilities 2008 a zvolila nejlepší výkon pak, že bota autobus správně. Možná to bude v pořádku nyní Děkujeme za vaši pomoc! |