μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Εμφάνιση ρυθμίσεις αλλαγή μετά την επανεισαγωγή εκκίνησης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 07:17
Μέλος Ομάδα

Default Εμφάνιση ρυθμίσεις αλλαγή μετά την επανεισαγωγή εκκίνησης

Κρατάω μου για ρυθμίσεις οθόνης που δεν Win κλασικό, για την προστασία οθόνης, αλλά, αφού εγκατασταθεί Fire Fox, όταν επανεκκινήσετε τον υπολογιστή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις XP ρυθμίσεις κατά την εκκίνηση με XP οθόνης και το πράσινο ξεκινούν από κάτω προς τα οποία πάντα να ΚΑΝΕΝΑ επίσης για την προστασία οθόνης, αλλά δεν θα κατέχουν οι ρυθμίσεις να επιλέξω στην οθόνη τη στιγμή που θα κλείσουν ή του γίνει επανεκκίνηση; Η φωτιά είναι Fox Εγκατέστησα προκαλούν αυτό ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να αποθηκεύσετε την αλλαγή, όταν τους πίσω;
Old 28 του Οκτωβρίου 2008, 10:37
MJM
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχω ιδέα τι λέμε ..... Ίσως θα βοηθούσε περισσότερο στίξης ανάμεσα στην πρόταση είναι η μεγαλύτερη ποτέ.

Νομίζω ότι αυτό που λέτε είναι ότι έχετε XP που με το "κλασικό" θέμα, αλλά μετά από μια εγκατάσταση του Firefox, μπορείτε τώρα πάντα με την εκκίνηση XP "Fisher Price" θέμα ακόμη και μετά τη ρύθμιση θα επιστρέψει στην «κλασική».
Είναι αυτό σωστό;

Είχα αυτό το πρόβλημα με το παλιό μου laptop ... κανονικά θα ήθελα μόνο επανεκκίνηση και θα είναι σταθερό.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 14:31
Μέλος Ομάδα

έχετε δίκιο, συγνώμη αν confusedyou. Ευχαριστώ! Μπορεί να μαντέψει για να απαλλαγούμε από την πυρκαγιά της αλεπούς προκαλέσει όντως αυτή γίνεται για τα νεύρα μου.
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 18:12
MJM
Ομάδα Δωρητών

Ποτέ δεν είχε εγκατασταθεί FireFox και είχε ακόμα το θέμα. Είναι σίγουρα ένα περίεργο πράγμα όμως.
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 18:46
Μέλος Ομάδα

Σίγουρα είναι, εγώ απεγκατάσταση του Firefox και ότι προσπάθησε, αλλά ακόμα δεν θα κατέχουν τις ρυθμίσεις.
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 18:59
MJM
Ομάδα Δωρητών

Μόνο άλλα που μπορώ να σκεφτώ είναι η επεξεργασία του μητρώου άμεσα.
Ελέγξτε τη σελίδα:
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
Κοιτάξτε 214, μπορεί να είναι αυτό που θέλετε (δεν υπάρχει εγγύηση και να προσπαθήσει να εξακριβώσει μέσω άλλες σελίδες)
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 19:02
Μέλος Ομάδα

Thanks, Θα το ελέγξουμε
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 19:57
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, μου έτρεξε TuneUp 2008 πρόγραμμα των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας και επέλεξε καλύτερη απόδοση στη συνέχεια, θα ξεκινήσει σωστά αυτή τη φορά. ίσως θα είναι ωραία τώρα Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν μπορείτε να ορίσετε ρυθμίσεις οθόνης για πολλαπλές οθόνες Ballnplaya Λειτουργικά συστήματα Windows 0 6 Ιουν 2009 15:23
Αδύνατη η αλλαγή ρυθμίσεων ψήφισμα HistoryGirl Λειτουργικά συστήματα Windows 8 2η Ιαν 2008 10:09
Ρυθμίσεις Εμφάνισης devita23 Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 11 Νοε 2007 06:18
Λόγος Display Settings αλλαγή; casselle Λειτουργικά συστήματα Windows 4 3ης Σεπτεμβρίου 2007 01:31
Τρόπος αλλαγής Firewall Settings; brglightning Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 1 Απρ 2007 01:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.