![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Κρατάω μου για ρυθμίσεις οθόνης που δεν Win κλασικό, για την προστασία οθόνης, αλλά, αφού εγκατασταθεί Fire Fox, όταν επανεκκινήσετε τον υπολογιστή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις XP ρυθμίσεις κατά την εκκίνηση με XP οθόνης και το πράσινο ξεκινούν από κάτω προς τα οποία πάντα να ΚΑΝΕΝΑ επίσης για την προστασία οθόνης, αλλά δεν θα κατέχουν οι ρυθμίσεις να επιλέξω στην οθόνη τη στιγμή που θα κλείσουν ή του γίνει επανεκκίνηση; Η φωτιά είναι Fox Εγκατέστησα προκαλούν αυτό ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να αποθηκεύσετε την αλλαγή, όταν τους πίσω; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχω ιδέα τι λέμε ..... Ίσως θα βοηθούσε περισσότερο στίξης ανάμεσα στην πρόταση είναι η μεγαλύτερη ποτέ.
Νομίζω ότι αυτό που λέτε είναι ότι έχετε XP που με το "κλασικό" θέμα, αλλά μετά από μια εγκατάσταση του Firefox, μπορείτε τώρα πάντα με την εκκίνηση XP "Fisher Price" θέμα ακόμη και μετά τη ρύθμιση θα επιστρέψει στην «κλασική». Είναι αυτό σωστό; Είχα αυτό το πρόβλημα με το παλιό μου laptop ... κανονικά θα ήθελα μόνο επανεκκίνηση και θα είναι σταθερό. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| έχετε δίκιο, συγνώμη αν confusedyou. Ευχαριστώ! Μπορεί να μαντέψει για να απαλλαγούμε από την πυρκαγιά της αλεπούς προκαλέσει όντως αυτή γίνεται για τα νεύρα μου. |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν είχε εγκατασταθεί FireFox και είχε ακόμα το θέμα. Είναι σίγουρα ένα περίεργο πράγμα όμως. |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα είναι, εγώ απεγκατάσταση του Firefox και ότι προσπάθησε, αλλά ακόμα δεν θα κατέχουν τις ρυθμίσεις. |
|
| |||
| |||
| Μόνο άλλα που μπορώ να σκεφτώ είναι η επεξεργασία του μητρώου άμεσα. Ελέγξτε τη σελίδα: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Κοιτάξτε 214, μπορεί να είναι αυτό που θέλετε (δεν υπάρχει εγγύηση και να προσπαθήσει να εξακριβώσει μέσω άλλες σελίδες) |
|
| |||
| |||
| Thanks, Θα το ελέγξουμε |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, μου έτρεξε TuneUp 2008 πρόγραμμα των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας και επέλεξε καλύτερη απόδοση στη συνέχεια, θα ξεκινήσει σωστά αυτή τη φορά. ίσως θα είναι ωραία τώρα Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν μπορείτε να ορίσετε ρυθμίσεις οθόνης για πολλαπλές οθόνες | Ballnplaya | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 6 Ιουν 2009 15:23 |
| Αδύνατη η αλλαγή ρυθμίσεων ψήφισμα | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 2η Ιαν 2008 10:09 |
| Ρυθμίσεις Εμφάνισης | devita23 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 11 Νοε 2007 06:18 |
| Λόγος Display Settings αλλαγή; | casselle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 3ης Σεπτεμβρίου 2007 01:31 |
| Τρόπος αλλαγής Firewall Settings; | brglightning | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 1 Απρ 2007 01:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |