manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Ekran postavki promijeniti nakon re-boot

Reply

Thread Tools
Old 28. listopada 2008, 07:17
Member Group

Default Ekran postavki promijeniti nakon re-boot

JA držati moje postavke zaslona set za Win klasičan ništa, za čuvar zaslona, ali, nakon što sam instalirao Fire Fox, kada sam ponovno pokretanje pc promjeni postavki na XP postavke kada je čizme s XP čuvara zaslona i zelene početi na dnu koji sam uvijek postaviti da nitko za čuvar zaslona također, ali to neće održati postavke mogu izabrati u jednom pokazati da je pričepiti dolje ili se digne? je Fire Fox sam instalirao uzrokujući ovaj ili nešto drugo? Hvala za bilo kakvu pomoć. Također, pobrinite se da sam klik spasiti kad sam ih vratiti natrag?
Old 28. listopad 2008, 10:37
MJM
Donatorska Grupa

Nemam pojma što govoriš ..... Možda više interpunkcija će pomoći između najduža rečenica ikad.

Mislim da ono što si rekao je da imate XP postaviti na 'klasika' temu, ali nakon instalacije firefox, te sada uvijek boot sa XP 'fisher price' tema čak i nakon što je postavljanje leđa za 'klasika'.
Je li to pravo?

Imao sam taj problem sa mojim starim laptop ... normalno sam samo bih ponovno podizanje sustava i da će to biti fiksne.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 28. listopada 2008, 14:31
Member Group

si točan, ispričavam se ako sam confusedyou. Hvala! pogodak JA moć imati da biste dobili osloboditi od požara lisica uzrok ovog stvarno dobiva na moje živce.
Old 28. listopada 2008, 18:12
MJM
Donatorska Grupa

Nikad nisam imao instaliran FireFox i dalje imao problema. To je definitivno čudna stvar ipak.
Old 28. listopada 2008, 18:46
Member Group

Sigurno je, ja de-instalirati Firefox i pokušao da, ali to još uvijek ne bi držati postavke.
Old 28. listopada 2008, 18:59
MJM
Donatorska Grupa

Samo drugi predmet Ja mogu misliti na što je uređivanje registra izravno.
Check out this page:
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
Look at 214, on svibanj biti ono što želite (bez garancije i pokušati provjeriti preko druge stranice)
Old 28. listopada 2008, 19:02
Member Group

Hvala, ja ću to check out
Old 28. listopada 2008, 19:57
Member Group

Well, I ran moj TuneUp Utilities 2008 programa i izabrali najbolje performanse tada, cipelica za bebu gore desno tog vremena. možda će biti u redu sada Thanks for your help!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ne možete postaviti postavke prikaza za višestruke prikazuje Ballnplaya Windows Operating Systems 0 6. lipnja 2009 15:23
Nije moguće promijeniti postavke rezolucije HistoryGirl Windows Operating Systems 8 2. siječanj 2008 10:09
Display Settings devita23 Graphics Cards & Monitors 1 11. studeni 2007 06:18
Razlog za postavke prikaza Promjena? casselle Windows Operating Systems 4 3. rujna 2007 01:31
Kako promijeniti Firewall postavke? brglightning Virus, Spyware i sigurnost 2 1. travanj 2007 01:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.