![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA držati moje postavke zaslona set za Win klasičan ništa, za čuvar zaslona, ali, nakon što sam instalirao Fire Fox, kada sam ponovno pokretanje pc promjeni postavki na XP postavke kada je čizme s XP čuvara zaslona i zelene početi na dnu koji sam uvijek postaviti da nitko za čuvar zaslona također, ali to neće održati postavke mogu izabrati u jednom pokazati da je pričepiti dolje ili se digne? je Fire Fox sam instalirao uzrokujući ovaj ili nešto drugo? Hvala za bilo kakvu pomoć. Također, pobrinite se da sam klik spasiti kad sam ih vratiti natrag? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemam pojma što govoriš ..... Možda više interpunkcija će pomoći između najduža rečenica ikad.
Mislim da ono što si rekao je da imate XP postaviti na 'klasika' temu, ali nakon instalacije firefox, te sada uvijek boot sa XP 'fisher price' tema čak i nakon što je postavljanje leđa za 'klasika'. Je li to pravo? Imao sam taj problem sa mojim starim laptop ... normalno sam samo bih ponovno podizanje sustava i da će to biti fiksne. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| si točan, ispričavam se ako sam confusedyou. Hvala! pogodak JA moć imati da biste dobili osloboditi od požara lisica uzrok ovog stvarno dobiva na moje živce. |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam imao instaliran FireFox i dalje imao problema. To je definitivno čudna stvar ipak. |
|
| |||
| |||
| Sigurno je, ja de-instalirati Firefox i pokušao da, ali to još uvijek ne bi držati postavke. |
|
| |||
| |||
| Samo drugi predmet Ja mogu misliti na što je uređivanje registra izravno. Check out this page: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Look at 214, on svibanj biti ono što želite (bez garancije i pokušati provjeriti preko druge stranice) |
|
| |||
| |||
| Hvala, ja ću to check out |
|
| |||
| |||
| Well, I ran moj TuneUp Utilities 2008 programa i izabrali najbolje performanse tada, cipelica za bebu gore desno tog vremena. možda će biti u redu sada Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne možete postaviti postavke prikaza za višestruke prikazuje | Ballnplaya | Windows Operating Systems | 0 | 6. lipnja 2009 15:23 |
| Nije moguće promijeniti postavke rezolucije | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 8 | 2. siječanj 2008 10:09 |
| Display Settings | devita23 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 11. studeni 2007 06:18 |
| Razlog za postavke prikaza Promjena? | casselle | Windows Operating Systems | 4 | 3. rujna 2007 01:31 |
| Kako promijeniti Firewall postavke? | brglightning | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 1. travanj 2007 01:45 |
| Thread Tools | |
| |