![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tartom a kijelző beállításait beállított Win klasszikus nincs, a képernyővédő, de miután telepítve Fire Fox, mikor indítsa újra a számítógépet a beállítások megváltoztatása XP beállítások, amikor elindul az XP képernyőkímélő és a zöld start alján, amit mindig nincs beállítva a képernyővédő is, de ez nem tart a beállításokat választani a megjelenített egyszer ez lekapcsolja, vagy újra nem indul? a The Fire Fox telepítettem okozza ezt vagy valami más? Thanks for any help. Azt is győződjön meg róla, hogy a Mentés gombra, ha tudom megváltoztatni őket vissza? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fogalmam sincs, mit beszél ..... Talán több írásjel segítene között a leghosszabb mondat valaha.
Azt hiszem, amit mond, hogy van XP meg a "klasszikus" témát, de a firefox telepítése után, akkor most már mindig csomagtartó az XP "Fisher Price" téma beállítása után is vissza a "klasszikus". Igaz ez? Volt, hogy a probléma a régi laptop ... I'd általában csak az újraindítás és lenne rögzíteni. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| igazad van, sajnálom, ha confusedyou. Köszönöm! Azt hiszem, lehetséges, hogy megszabaduljon a tűz róka okoz ez tényleg az idegeimre megy. |
|
| |||
| |||
| Soha nem volt FireFox telepítve és még mindig a kérdést. Ez határozottan egy furcsa dolog mégis. |
|
| |||
| |||
| Biztos, hogy én uninstalled Firefox és megpróbáltam, de még mindig nem rendelkezik a beállításokat. |
|
| |||
| |||
| Csak a másik dolog, azt hiszem nem szerkeszti a rendszerleíró adatbázisban közvetlenül. Tekintse meg ezen az oldalon: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Nézd meg 214, akkor lehet, hogy mit akar (nincs garancia, és megpróbálja ellenőrizni a más oldalakon) |
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out |
|
| |||
| |||
| Nos, én szaladtam TuneUp Utilities 2008 program és a legjobb teljesítmény, majd úgy döntött, hogy indulásuk jogát ebben az időben. Lehet, hogy jó lesz most Thanks for your help! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem lehet beállítani a kijelző beállításait több kijelzők | Ballnplaya | A Windows operációs rendszerek | 0 | 6. június 2009 15:23 |
| Nem lehet megváltoztatni felbontás beállítása | HistoryGirl | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. Jan 2008 10:09 |
| Kijelző beállításai | devita23 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 11. november 2007 06:18 |
| Reason for Display beállítások megváltoztatása? | casselle | A Windows operációs rendszerek | 4 | 3. Szeptember 2007 01:31 |
| How To Change tűzfal beállításait? | brglightning | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 1. április 2007 01:45 |
| Téma eszközök | |
| |