![]() |
|
| |||
| |||
| אני שומר את הגדרות התצוגה בחר עבור הרוויחו כלום קלאסית, אך עבור שומר מסך, לאחר התקנתי אש פוקס, כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב כדי לשנות את ההגדרות של הגדרות XP כאשר זה המגפיים עם XP שומר המסך ואת ירוק להתחיל בתחתית ואני תמיד מוגדרת עבור ללא שומר מסך אבל זה גם לא מחזיקים את הגדרות התצוגה אבחר ב פעם זה לכבות או היא rebooted? הוא האש פוקס התקנתי שגורם זה או משהו אחר? תודה על כל העזרה. כמו כן, אני הקפד לשמור לחץ כאשר אני משנה אותם חזרה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין לי מושג על מה אתה אומר ..... אולי יותר פיסוק יעזור ב הארוכה בין משפט אי פעם.
אני חושב מה אתה אומר את זה אתה צריך XP כדי להגדיר את 'קלאסית' ערכת נושא ', אבל אחרי ההתקנה של Firefox, עכשיו אתה תמיד אתחול עם XP' פישר מחיר 'נושא גם לאחר שיצרתי את זה בחזרה ל' קלאסית '. האם זה נכון? כי יש לי בעיה עם הנייד הישן שלי ... בדרך כלל הייתי פשוט אתחול מחדש והיא תהיה קבועה. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| אתה הנכון, אני מצטער אם confusedyou. תודה! אני מניח שאולי יש להיפטר האש פוקס כי זה באמת מגיע לי על עצבים. |
|
| |||
| |||
| אני אף פעם לא היה מותקן Firefox ועדיין היה את הבעיה. זה בהחלט מוזר הדבר אף. |
|
| |||
| |||
| הוא בטח, אני הוסר Firefox וניסה כי אבל זה עדיין לא היו מחזיקים את ההגדרות. |
|
| |||
| |||
| רק דבר אחר אני יכול לחשוב על לא עורך את הרישום באופן ישיר. בדוק בדף זה: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm תסתכלו על 214, זה עלול להיות מה שאתה רוצה (לא להבטיח ונסה לאמת דרך דפים אחרים) |
|
| |||
| |||
| תודה, אני מתכוון לבדוק את זה |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני רץ את tuneup שירות 2008 תוכנית ובחרו את הביצועים הטובים ביותר לאחר מכן, הוא booted למעלה זה הזמן הנכון. אולי זה יהיה בסדר עכשיו תודה על העזרה שלך! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אי אפשר לקבוע הגדרות התצוגה עבור מספר תצוגות | Ballnplaya | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 6 יוני 2009 15:23 |
| לא ניתן לשנות הגדרות רזולוציה | HistoryGirl | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 2nd ינואר 2008 10:09 |
| הצג הגדרות | devita23 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 11th נובמבר 2007 06:18 |
| סיבת שינוי הגדרות התצוגה? | casselle | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 3 ספטמבר 2007 01:31 |
| כיצד לשנות את הגדרות חומת האש? | brglightning | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | ב -1 לאפריל 2007 01:45 |
| שרשרת כלים | |
| |