![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I keep my Display settings nustatyti Win Classic nė už ekrano užsklanda, bet, įdiegus Fire Fox, kai perkrauti kompiuterį nustatymus pakeisti XP "nustatymus, kai batus ne su XP ekrano užsklandą ir žalia pradėti apačioje, aš visada nustatytas nė už ekrano užsklanda taip pat, bet jis negali turėti nustatymus galiu pasirinkti ekrano, kai jis jau uždarytas, arba perleist? yra Fire Fox Įdiegiau kelia tai ar kas nors? Thanks for any help. Aš taip pat įsitikinkite, spustelėkite Įrašyti, kai aš jas pakeisti atgal? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Net neįsivaizduoju, ką jūs kalbate ..... Gal daugiau skyrybos padėtų tarp ilgiausias sakinys kada.
Manau, kad tai, ką jūs kalbate, kad turite XP rinkinys "Classic" theme, bet po to įdiegti Firefox, tai dabar visada su boot XP "Fisher Price" tema, net po to, kai ją nustatyti grįžti į "Classic". Ar tai tiesa? Turėjau šią problemą su savo senojo laptopo ... paprastai aš tiesiog paleisti ir jis bus nustatytas. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Jūs teisingai, atsiprašau, jei aš confusedyou. Ačiū! Guess aš galėjo atsikratyti gaisro Fox sukelti tai tikrai gaus mano nervus. |
|
| |||
| |||
| Aš niekada Firefox ir vis dar problema. Tai tikrai zadziwiajaca nors. |
|
| |||
| |||
| Žinoma, aš pašalinta Firefox "ir stengėsi, kad bet ji vis dar nebūtų surengti parametrai. |
|
| |||
| |||
| Tik kitas dalykas, galiu galvoti apie tai, redagavimo registro tiesiogiai. Check out this page: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Pažvelkite į 214, tai gali būti tai, ką nori (jokios garantijos ir bandykite patikrinti per kitų puslapių) |
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out |
|
| |||
| |||
| Well, I ran Mano TuneUp Utilities 2.008 programa ir išrinko geriausius rezultatus tada, jis įkrautas iki teisė šiuo metu. Gal tai bus bauda dabar Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Negalima nustatyti ekrano parametrus keliems rodomas | Ballnplaya | Windows "operacinės sistemos | 0 | 6 birželis 2009 15:23 |
| Negalima pakeisti rezoliucijos nustatymus | HistoryGirl | Windows "operacinės sistemos | 8 | 2 sausis 2008 10:09 |
| Rodyti nustatymus | devita23 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Lapkritis 11, 2007 06:18 |
| Priežastis Display Settings keitimas? | casselle | Windows "operacinės sistemos | 4 | 3 rugsėjis 2007 01:31 |
| Kaip pakeisti ugniasienės nustatymus? | brglightning | Virus, Spyware & Security | 2 | 1 balandis 2007 01:45 |
| Temos įrankiai | |
| |