![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es paturēšu displeja uzstādījumus, kas noteikti Win klasika neviens, par ekrānsaudzētāju, bet, kad es instal Fire Fox, kad es restart pc iestatījumu maiņu uz XP iestatījumus, kad tas zābaki līdz ar XP ekrānsaudzētāju un zaļā sākt pie grunts, kuru es vienmēr nosaka, lai neviens uz ekrāna saudzētāju arī, bet tas nevar būt iestatījumus izvēlēties displeja, kad tā ir slēgta vai atsāknēšanas? ir Fire Fox Instalēju izraisa šo vai kaut kas cits? Thanks for any help. Arī es pārliecinieties, noklikšķiniet uz Saglabāt, kad es tos nomainīt atpakaļ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man nav ne jausmas, ko jūs sakāt ..... Varbūt vēl pieturzīmes ļautu starp garāko teikums jebkad.
Es domāju, ko jūs sakāt, ka jums ir XP iestatīts uz "klasisko" tēmu, bet pēc Firefox instalēt, tagad tev vienmēr boot ar XP "Fišera cenu" tēmu pat tad, nosakot to atpakaļ uz "klasisko". Vai tas ir labi? Man bija, ka problēma ar manu veco portatīvo datoru ... parasti es tikai reboot, un būtu jānosaka. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Jums ir pareizi, piedodiet, ja es confusedyou. Pateicība! laikam es varētu atbrīvoties no uguns lapsa izraisīt šo tiešām kļūst par manu nervus. |
|
| |||
| |||
| Man nekad nav bijusi FireFox uzstādīti un vēl bija jautājums. Tas noteikti dīvaina lieta though. |
|
| |||
| |||
| Protams, es atinstalēt Firefox un mēģinājis, bet tas vēl nebūtu turēt uzstādījumus. |
|
| |||
| |||
| Tikai citas lieta, es domāju, ir rediģēšanas reģistra tieši. Pārbaudiet šo lapu: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Paskaties uz 214, tas var būt, ko Jūs vēlaties (nav garantijas, un jāmēģina pārbaudīt, izmantojot citas lapas) |
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out |
|
| |||
| |||
| Nu, man beidzās mana Tuneup komunālie 2.008 programmu un izvēlējās labākos rezultātus, tad tā booted up tiesības šajā laikā. varbūt tas būs labi tagad Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |