![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I keep my wyświetlać ustawienia dla Win żaden klasyk dla wygaszacza ekranu, ale po zainstalowaniu Fire Fox, kiedy ponownie uruchomić komputer, aby zmiany ustawień XP ustawienia kiedy buty z XP wygaszacz i zielony start na dnie której zawsze ustawiona na none dla wygaszacza ekranu, ale także nie będzie trzymać ustawienia wybrać w wyświetlanym po jej zamknięcia lub jest uruchomiony ponownie? jest The Fire Fox zainstalowaniu przyczyną lub coś innego? Thanks for any help. Ponadto, aby się upewnić, kliknij przycisk Zapisz kiedy zmienić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie mam pojęcia, co pan mówi ..... Być może więcej znaków interpunkcyjnych pozwoliłoby pomiędzy najdłuższym zdanie kiedykolwiek.
Myślę, że to, co pan mówi, że masz XP ustawiona na "klasycznych" tematów, ale po zainstalowaniu Firefoksa, teraz zawsze boot z XP "fisher price" tematu nawet po to powrót do "klasycznej". Czy to prawda? Miałem problem z moim starym laptopie ... normalnie I'd just reboot i byłoby stałe. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| You are correct, sorry if I confusedyou. Dzięki! I guess mógłby się pozbyć z ognia Fox przyczyną tego naprawdę dostaje na moje nerwy. |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie miał FireFox zainstalowany i wciąż problem. Jest to z pewnością dziwne rzeczy jednak. |
|
| |||
| |||
| Jasne jest, I uninstalled Firefox i że próbował, ale to nadal nie posiadają ustawienia. |
|
| |||
| |||
| Jedyną inną rzeczą mogę myśleć jest edycja rejestru bezpośrednio. Check out this page: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Spójrz na 214, to może być to, co chcesz (nie ma gwarancji i próbę zweryfikowania przez innych stron) |
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out |
|
| |||
| |||
| Well, I pobiegł mojej TuneUp utilities 2008 program i wybrali najlepsze wyniki wówczas, to uruchomić na prawo tym razem. Może to będzie dobrze teraz Dziękujemy za pomoc! |
![]() |
|
| Zakładki |