menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Nastavenia displeja zmení po re-boot

Reply

Thread Tools
Old 28 októbra 2008, 07:17
Člen Skupina

Default Nastavenia displeja zmení po re-boot

Mám svoje nastavenia zobrazenia nastavenia pre Win klasické nemá pre šetrič displeja, ale potom, čo som nainstaloval Fire Fox, keď som reštartovať pc nastavenie, zmena nastavenia XP, keď to topánky s XP, šetriče obrazovky a zelene štart v dolnej časti, ktorú som vždy nastavený na nič pre šetrič obrazovky, ale tiež to nebude držať nastavenia som si zvolil v displeji, akonáhle je to vypnutie alebo reštartovanie? Je Fire Fox Nainstaloval som to spôsobuje alebo niečo iné? Thanks for any help. Tiež som sa ubezpečil, kliknúť na uložiť, keď som zmeniť späť?
Old 28. októbra 2008, 10:37
MJM
Darcu Skupina

Nemám tušenie, čo hovoríte ..... Možno by pomohlo viac interpunkcie medzi najdlhšia veta vôbec.

Myslím, že čo hovoríte je, že máš XP nastavená na 'klasické' tému, ale po inštalácii Firefoxu, teraz vždy topánka s XP 'Fisher Price' tému aj po nastavení späť do 'klasickej'.
Je to pravda?

Mal som, že problém s mojou starou laptop ... Normálne by som len reštartovať a to by bolo opravené.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 28 októbra 2008, 14:31
Člen Skupina

máte pravdu, promiň, jestli jsem confusedyou. Vďaka! Asi si budem musieť zbaviť ohňa fox spôsobiť to naozaj leze na nervy.
Old 28 októbra 2008, 18:12
MJM
Darcu Skupina

Nikdy som nemal nainštalovaný FireFox a stále ešte problém. Je to určite zvláštne vec hoci.
Old 28 októbra 2008, 18:46
Člen Skupina

Iste, je, I uninstalled Firefox a to skúšal, ale to ešte nevydrží nastavenia.
Old 28 októbra 2008, 18:59
MJM
Darcu Skupina

Jedinou ďalšiu vec, čo ma napadlo, je editácia Registry priamo.
Pozrite sa na túto stránku:
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
Pozrite sa na 214, môže byť to, čo chcete (bez záruky, a pokúsiť sa overiť cez iné stránky)
Old 28 októbra 2008, 19:02
Člen Skupina

Vďaka, to som sa pozrieť
Old 28 októbra 2008, 19:57
Člen Skupina

No, ja som bežal program TuneUp Utilities 2008 a zvolila najlepší výkon potom, že topánka autobus správne. Možno to bude v poriadku teraz Ďakujeme za vašu pomoc!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nedá sa nastaviť nastavenia displeja pre viac displejov Ballnplaya Operačné systémy Windows 0 6. júna 2009 15:23
Nemožno zmeniť nastavenia rozlíšenia HistoryGirl Operačné systémy Windows 8 2. januára 2008 10:09
Nastavenia displeja devita23 Graphics Cards & Monitory 1 11. novembra 2007 06:18
Dôvodom pre zmenu nastavenia displeja? Cassell Operačné systémy Windows 4 3. September 2007 01:31
Ako zmeniť nastavenia brány firewall? brglightning Virus, spyware a bezpečnosť 2 1. apríla 2007 01:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.