![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám svoje nastavenia zobrazenia nastavenia pre Win klasické nemá pre šetrič displeja, ale potom, čo som nainstaloval Fire Fox, keď som reštartovať pc nastavenie, zmena nastavenia XP, keď to topánky s XP, šetriče obrazovky a zelene štart v dolnej časti, ktorú som vždy nastavený na nič pre šetrič obrazovky, ale tiež to nebude držať nastavenia som si zvolil v displeji, akonáhle je to vypnutie alebo reštartovanie? Je Fire Fox Nainstaloval som to spôsobuje alebo niečo iné? Thanks for any help. Tiež som sa ubezpečil, kliknúť na uložiť, keď som zmeniť späť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemám tušenie, čo hovoríte ..... Možno by pomohlo viac interpunkcie medzi najdlhšia veta vôbec.
Myslím, že čo hovoríte je, že máš XP nastavená na 'klasické' tému, ale po inštalácii Firefoxu, teraz vždy topánka s XP 'Fisher Price' tému aj po nastavení späť do 'klasickej'. Je to pravda? Mal som, že problém s mojou starou laptop ... Normálne by som len reštartovať a to by bolo opravené. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| máte pravdu, promiň, jestli jsem confusedyou. Vďaka! Asi si budem musieť zbaviť ohňa fox spôsobiť to naozaj leze na nervy. |
|
| |||
| |||
| Nikdy som nemal nainštalovaný FireFox a stále ešte problém. Je to určite zvláštne vec hoci. |
|
| |||
| |||
| Iste, je, I uninstalled Firefox a to skúšal, ale to ešte nevydrží nastavenia. |
|
| |||
| |||
| Jedinou ďalšiu vec, čo ma napadlo, je editácia Registry priamo. Pozrite sa na túto stránku: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Pozrite sa na 214, môže byť to, čo chcete (bez záruky, a pokúsiť sa overiť cez iné stránky) |
|
| |||
| |||
| Vďaka, to som sa pozrieť |
|
| |||
| |||
| No, ja som bežal program TuneUp Utilities 2008 a zvolila najlepší výkon potom, že topánka autobus správne. Možno to bude v poriadku teraz Ďakujeme za vašu pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nedá sa nastaviť nastavenia displeja pre viac displejov | Ballnplaya | Operačné systémy Windows | 0 | 6. júna 2009 15:23 |
| Nemožno zmeniť nastavenia rozlíšenia | HistoryGirl | Operačné systémy Windows | 8 | 2. januára 2008 10:09 |
| Nastavenia displeja | devita23 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. novembra 2007 06:18 |
| Dôvodom pre zmenu nastavenia displeja? | Cassell | Operačné systémy Windows | 4 | 3. September 2007 01:31 |
| Ako zmeniť nastavenia brány firewall? | brglightning | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 1. apríla 2007 01:45 |
| Thread Tools | |
| |