мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Екран поставки променити након ре-боот

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Сеп 2008, 07:17
Мембер Гроуп

Default Екран поставки променити након ре-боот

И држите моје подешавања приказа сет за Уин цлассиц ноне, за скринсејвер, али након што сам инсталиран Фире Фокс, кад сам је поново покренути рачунар да бисте променили подешавања КСП подешавања када је чизме с КСП Сцреен савер и зелену почети на дну што сам увек поставити на ноне и за скринсејвер, али неће држите ли одабрати подешавања приказа у једном то затворити доле или поновно подизање система? Фире Фокс је ли инсталиран узрокују или нешто друго? Хвала за било какву помоћ. Такође, будите сигурни да ли сте кад кликнете промените их назад?
Old 28. октобар 2008, 10:37
Донаторска Група

ЈА имати ниједан идеја шта говориш ..... Можда би помогло више интерпункције између најдуже реченица икад.

Мислим да што говориш је да имате КСП постављена на 'класично' тему, али након инсталирате Фирефокс, ти сада и увек боот са КСП 'Фисхер цена' теми, чак и након постављања га натраг у 'цлассиц'.
Да ли је то у реду?

Имао сам тај проблем са мојим старим лаптоп ... иначе бих само поново подизање система и да ће бити исправљене.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 28. Сеп 2008, 14:31
Мембер Гроуп

ти си исправан, извињавамо се ако сам цонфуседыоу. Хвала! Претпостављам да би могли имати да бисте добили ослободити од пожара лисица изазвати овај стварно добија на моје живце.
Old 28. Сеп 2008, 18:12
Донаторска Група

Никад нисам имао инсталиран ФиреФокс и даље имао проблема. То је дефинитивно чудна ствар ипак.
Old 28. Сеп 2008, 18:46
Мембер Гроуп

Сигурно је, ја деинсталирана Фирефокс и покушао да, али ипак не би држите подешавања.
Old 28. Сеп 2008, 18:59
Донаторска Група

Тек друга ствар Не могу мислити на што је уређивању регистратора директно.
Цхецк оут тхис паге:
хттп://ууу.келлыс-корнер-ксп.цом/ксп_туеакс.хтм
Лоок ат 214, он мај бити оно што желите (не гарантује и покушати проверити преко друге странице)
Old 28. Сеп 2008, 19:02
Мембер Гроуп

Хвала, И'лл цхецк ит оут
Old 28. Сеп 2008, 19:57
Мембер Гроуп

Уелл, И отрча мој тунеуп комуналије 2008 програма и изабрали најбоље перформансе онда, она боотед горе десно овом тренутку. можда ће бити у реду сада Тханкс фор ыоур хелп!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц