![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И држите моје подешавања приказа сет за Уин цлассиц ноне, за скринсејвер, али након што сам инсталиран Фире Фокс, кад сам је поново покренути рачунар да бисте променили подешавања КСП подешавања када је чизме с КСП Сцреен савер и зелену почети на дну што сам увек поставити на ноне и за скринсејвер, али неће држите ли одабрати подешавања приказа у једном то затворити доле или поновно подизање система? Фире Фокс је ли инсталиран узрокују или нешто друго? Хвала за било какву помоћ. Такође, будите сигурни да ли сте кад кликнете промените их назад? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА имати ниједан идеја шта говориш ..... Можда би помогло више интерпункције између најдуже реченица икад.
Мислим да што говориш је да имате КСП постављена на 'класично' тему, али након инсталирате Фирефокс, ти сада и увек боот са КСП 'Фисхер цена' теми, чак и након постављања га натраг у 'цлассиц'. Да ли је то у реду? Имао сам тај проблем са мојим старим лаптоп ... иначе бих само поново подизање система и да ће бити исправљене. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| ти си исправан, извињавамо се ако сам цонфуседыоу. Хвала! Претпостављам да би могли имати да бисте добили ослободити од пожара лисица изазвати овај стварно добија на моје живце. |
|
| |||
| |||
| Никад нисам имао инсталиран ФиреФокс и даље имао проблема. То је дефинитивно чудна ствар ипак. |
|
| |||
| |||
| Сигурно је, ја деинсталирана Фирефокс и покушао да, али ипак не би држите подешавања. |
|
| |||
| |||
| Тек друга ствар Не могу мислити на што је уређивању регистратора директно. Цхецк оут тхис паге: хттп://ууу.келлыс-корнер-ксп.цом/ксп_туеакс.хтм Лоок ат 214, он мај бити оно што желите (не гарантује и покушати проверити преко друге странице) |
|
| |||
| |||
| Хвала, И'лл цхецк ит оут |
|
| |||
| |||
| Уелл, И отрча мој тунеуп комуналије 2008 програма и изабрали најбоље перформансе онда, она боотед горе десно овом тренутку. можда ће бити у реду сада Тханкс фор ыоур хелп! |