![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben ekran ayarları Kazan klasik hiçbiri için belirlenmiş tutmak, ekran koruyucu için değil, sonra Ateş Fox ben XP ayarları zaman çizme XP ekran koruyucusu ve altındaki yeşil başlatılmasıyla kadar PC ayarlarını değiştirmek yeniden yüklü olan ben her zaman ekran koruyucu için hiç de ayarlamak, ancak bir kez aşağı veya kapalı's yeniden başlatılması bu görüntü seçim ayarları tutmak değil mi? The Fire Fox Bu ya da başka bir şeyi neden yüklü? Thanks for any help. Ayrıca, ben emin için tıklayınız ben onları geri değiştirmek kaydetmek? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seni ..... ne diyorsun hiç bir fikrim yok Belki daha fazla noktalama en uzun cümle hiç arasında yardımcı olacak.
Ne diyorsun düşünüyorum sizin XP 'klasik tema olarak ayarlanmışsa, ama sonra bir ateş XP' balıkçı fiyat 'teması ile, artık her zaman açılış yüklemek bile' geri ayar after 'klasik. Bu doğru mu? Benim eski dizüstü ile sorunu vardı ... Normalde sadece ve reboot ediyorum bu sabit olacaktır. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| size, üzgünüm ben confusedyou doğru. Teşekkürler! Ben ateş tilki kurtulmak Bu gerçekten benim sinirler alacağı yol almak gerekebilir tahmin. |
|
| |||
| |||
| Ben Firefox ve yüklü hala sorun vardı yoktu. Bu kesinlikle garip bir şey olsa's. |
|
| |||
| |||
| Tabi, Firefox kaldırıldı ve ancak ayarları tutun wouldn't çalıştı. |
|
| |||
| |||
| Aklıma yalnızca diğer şey kayıt defterini düzenlemek doğrudan bir. Bu sayfayı kontrol edin: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm 214 bakın, bu size (garanti istediği ve diğer sayfaları üzerinden doğrulamayı deneyin olabilir) |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, bunu kontrol edeceğiz |
|
| |||
| |||
| Şey, ben tuneup Utilities 2008 programı çalıştırdım ve sonra en iyi performansı seçtik, bu kadar doğru bu kez açılmaktadır. belki de iyi yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz olacak! |