![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тримаю свої налаштування екрану, Набір для Win Classic ніхто, для екранної заставки, але, після установки Fire Fox, коли я перезавантажити комп'ютер, щоб змінювати параметри налаштування XP при завантаженні XP з екранної заставки та зелені почати в кінці якого я завжди дорівнює ні для екранної заставки, а також не буде утримувати налаштуваннях вибрати на дисплеї разу він вимкнений або перезавантаження? Is The Fire Fox Я встановив викликаючи то або щось інше? Спасибо за будь-яку допомогу. Крім того, я обов'язково натисніть кнопку Зберегти при зміні їх назад? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я поняття не маю, про що ви говорите ..... Може бути, більше пунктуація допоможе між довгою пропозицію будь-коли.
Я думаю, що ви кажете, що ви повинні встановити XP на "класичні" теми, але після встановлення Firefox, ви тепер завжди завантажити з тим Fisher Price XP 'навіть після встановлення його назад на "класичні". Чи так це? Я цю проблему з моїм старим ноутбуком ... Зазвичай я просто перезавантажиться і це буде виправлено. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Ви маєте рацію, перепрошую, якщо я confusedyou. Спасибо! Я думаю, можливо, доведеться позбутися від пожеж Fox заподіяти це справді діє мені на нерви. |
|
| |||
| |||
| Я ніколи не мав FireFox встановлений і ще питання. Це безперечно дивна річ, хоча. |
|
| |||
| |||
| Звичайно, я вилучив Firefox і намагався це, але він все одно не буде проводити налаштування. |
|
| |||
| |||
| Тільки ще я можу згадати, редагування реєстру напряму. Перевірити цю сторінку: http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm Подивіться на 214, може бути, що ви хочете (не гарантує і спробувати перевірити за допомогою інших сторінок) |
|
| |||
| |||
| Спасибо, я Check It Out |
|
| |||
| |||
| Ну, я побіг мій TuneUp Utilities 2008 Програма і вибрав краще виконання пір вона завантаження прямо на цей раз. Може бути, це буде добре тепер Дякуємо за вашу допомогу! |