![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω χάσει disk1 για 2 δίσκο που είναι και usless με τόσο έχω ήδη τον αριθμό-κλειδί προϊόντος. Προσπάθησα να έρθετε σε επαφή με την εταιρεία, αλλά δεν ήχο ελπιδοφόρα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένας είχε αντικατάστασης ότι μπορούν να μου στείλει ένα iso διαίρεση χρησιμοποιώντας HJ split και αυτό το email ή άλλα ψηφιακά μέσα. Φυσικά Speaking9 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay;
| |||
| |||
| Δεν θέλω να πληρώσει για αυτήν, αν αγοράσω ένα νέο για την τότε θα πρέπει να πληρώνουν περισσότερα χρήματα για $ 100 το πρόγραμμα και δεν θέλω με έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος για έχω ήδη. |
|
| |||
| |||
| Κύρια λόγο αυτό προτείνεται να είναι ακούγεται σαν ένα αρκετά εξειδικευμένο πρόγραμμα, τόσο το 99% των ανθρώπων είναι απίθανο να είναι δική της. eBay έχει πολλούς περισσότερους επισκέπτες τόσο περισσότερες πιθανότητες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρονισμός RAM - 8GB της GeIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 ή 4-4-4-12 | Razer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 17η Μαΐου 2009 05:32 |
| Είναι ένας Dragon Κατασκευάστηκε Όλα Είναι ατμοπυρολυμένα Μέχρι Να είστε; | zator | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 14 Φεβ 2009 15:47 |
| Geil Black Dragon μνήμης | fALUKA | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 14 Ιαν 2008 02:35 |
| Μπορείτε να βοηθήσετε με το Σπασμένο Ξίφος - Η Κοιμωμένη Δράκος; | char1613 | PC & Console Gaming | 2 | 7 Οκτ 2007 10:00 |
| Αντικατάσταση πληκτρολογίου | Emrys88 | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 19η Σεπ 2007 09:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |