![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam izgubio disk1 of a 2 disk i postavite je usless bez oba već imam ključ proizvoda. Pokušao sam stupiti u kontakt s tvrtkom, ali se ne čini obećavajućom. Bio sam zadivljen ako je tko imao zamjenu da oni mogu poslati mi ISO cijepanje koristeći HJ split i e-poštu ili druge digitalne sredstvima. Naravno Speaking9 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| Ja ne želim platiti jer ako ja kupiti novu na tada ću morati platiti više novca za 100 $ programu i ne želim da se ključ proizvoda s već imam. |
|
| |||
| |||
| Glavni razlog zašto sam predložio da je to zvuči kao prilično niša program, tako da 99% ljudi su vjerojatno da njen vlasnik. eBay ima mnogo više posjetitelja pa bolje šanse. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Vrijeme - 8Gb od GeIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 ili 4-4-4-12 | Razer | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 17. svibanj 2009 05:32 |
| Je Dragon Build It's All pukotinama Gore biti? | zator | General Hardware Chat | 1 | 14. veljača 2009 15:47 |
| Geil Black Dragon memorija | fALUKA | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 14 siječanj 2008 02:35 |
| Možete li pomoći pri Broken Sword - The Sleeping Dragon? | char1613 | PC & konzole Igre | 2 | 7. listopad 2007 10:00 |
| Zamjenska tastatura | Emrys88 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 19. Ruj 2007 09:38 |
| Thread Tools | |
| |