![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pamečiau Disk1 iš 2 diskų rinkinys ir jis usless su išdėstyti tiek aš jau turiu produkto raktą. Bandžiau susisiekti su kompanija, bet neatrodo perspektyvus. I was wondering jei kas nors buvo pakeisti, kad jie gali man atsiųsti ISO padalijant ją naudojant HJ Split ir išsiųsti jį elektroniniu paštu arba kitu skaitmeniniu būdu. Natūralu Speaking9 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eBay?
| |||
| |||
| Aš nenoriu už jį mokėti, jei galiu nusipirkti dėl to naujų turėsiu mokėti daugiau pinigų už 100 $ programą ir nenoriu produkto raktas į aš jau turiu. |
|
| |||
| |||
| Pagrindinė priežastis, pasiūliau, kad tai skamba gana niša programą, todėl 99% gyventojų yra mažai tikėtina, kad ji priklauso. eBay daug daugiau lankytojų, todėl daugiau galimybių. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atminties sinchronizavimas - 8GB GEIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 arba 4-4-4-12 | Razer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | Gegužė 17, 2009 05:32 |
| Ar Dragon Build Visos Tai Cracked, jei norite būti? | embolija | General Hardware Chat | 1 | 14 vasaris 2009 15:47 |
| Geil Black Dragon atmintis | fALUKA | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 14 sausis 2008 02:35 |
| Ar galite padėti su Broken Sword - Sleeping Dragon? | char1613 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 7 spalis 2007 10:00 |
| Pakeitimas klaviatūros | Emrys88 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 19 rugsėjis 2007 09:38 |
| Temos įrankiai | |
| |