![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| , когато се включите в моя телефон чрез USB кабел към компютъра си компютър инсталира драйверите, след като му свърши очаквам моя телефон, за да бъде друг диск в My Computer но то doesn't появи, някой може да каже защо го doesn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих вероятно игнорира това и стартиране на софтуера, което дойде с него да имат достъп до телефон.
| |||
| |||
| Моето не се появява като друго устройство, но Nokia телефон браузър под друг, но никога не съм го използвате и просто използвайте PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it дойде с драйвер CD но doesn't нека копие поставите някой от моите снимки Айв се зарежда на моя компютър и искам да го копирате на телефона или виза съответно |
|
| |||
| |||
| Има ли ти телефона имат Памет карта? |
|
| |||
| |||
| Да Айв постави 2GB микро SD карта в него |
|
| |||
| |||
| Просто използвайте Памет карта читател тогава, може просто да копирате и поставите тогава. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта ви много ценена, щях да купя Памет acrd читателя още преди години, но сега аз правя нужда |
|
| |||
| |||
| Айв накрая го неговите abit глупави от мен наистина е трябвало да отидат в моите настройки за мобилни и го смените на заведенията за обществено устройство за съхранение, LOL |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с инсталирането на Windows 7! CD Drive doesn't работа! | azruski | Windows операционни системи | 3 | 7-ми ноември, 2009 08:50 |
| Компютърна Doesn't Разпознавате флопи устройство | deryck младите | Дискове & сменяемите носители | 1 | 31 май 2009 г. 05:28 |
| Какво прави PCI направя, тъй като doesn't работа!? | Caz | В мрежа, модеми & VoIP | 23 | 4 Декември 2008 00:31 |
| CD устройството чете CD's, но моя компютър doesn't разпознае компактдиска в тава | anthony361 | Дискове & сменяемите носители | 8 | 8 ноември 2008 04:20 |
| DVD ROM doesn't работа | donkeymagic007 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 2-ро Jan 2008 09:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |