![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Kdy JÁ čep do telefonu přes USB kabel k počítači, počítač nainstaluje ovladače, po jeho dokončení i očekávat, že můj telefon má být jiný disk ve složce Tento počítač but it doesnt objevit, může někdo říct, proč to doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych asi ignorovat a spustit software, který s ní přístup k telefonu.
| |||
| |||
| Mine nejeví jako další disk, ale telefon Nokia prohlížeč na základě jiných, ale nikdy jsem ho používat, a stačí použít PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it přišel s CD s ovladači, ale ono doesnt dejte mi kopii vložit některý z mých obrazů ive got zatížení na svém počítači a chci zkopírovat do telefonu nebo galeje |
|
| |||
| |||
| Má vás telefon mít člen kartu? |
|
| |||
| |||
| ano ive dal 2GB micro SD kartu do ní |
|
| |||
| |||
| Stačí použít čtečku karet Memorialu pak stačí zkopírovat a vložit pak. |
|
| |||
| |||
| thanks for your help much appreciated, já se chystal koupit mem acrd čtenář dávno, ale teď i do potřebovat |
|
| |||
| |||
| ive konečně udělal své abit ode mě hloupé opravdu musel jít do mého nastavení na mobilní a změnit na velkokapacitní paměťové zařízení, lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problem Instalace Windows 7! Jednotka CD-ROM Doesnt Work! | azruski | Operační systémy Windows | 3 | 7.listopadu 2009 08:50 |
| Počítačové doesnt Rozpoznávat disketová mechanika | deryck mladé | Drives & Removable Media | 1 | 31. května 2009 05:28 |
| Co dělá PCI udělat, protože doesnt práce? | Caz | Sítě, Modemy & VoIP | 23 | 4. prosince 2008 00:31 |
| CD mechanika čte CD, ale můj počítač doesnt uznávají CD v zásobníku | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | 8. listopadu 2008 04:20 |
| DVD ROM doesnt práce | donkeymagic007 | Drives & Removable Media | 4 | 2. ledna 2008 09:43 |
| Thread Nástroje | |
| |