![]() |
|
| |||
| |||
| όταν συνδέετε το τηλέφωνό μου μέσω καλωδίου USB με τον υπολογιστή, ο υπολογιστής μου εγκαθιστά τα προγράμματα οδήγησης, αφού τα τελικά περιμένω να το τηλέφωνό μου να είναι ένα άλλο δίσκο στον υπολογιστή μου αλλά doesn't φαίνεται, μπορεί κανείς να πει για ποιο λόγο doesn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα μάλλον αγνοούν ότι και να εκτελέσετε το λογισμικό που ήρθε με την πρόσβαση του τηλεφώνου.
| |||
| |||
| Δικό μου δεν εμφανίζεται ως ένα άλλο δίσκο, αλλά το Nokia Phone Browser που υπό άλλες, αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποιούν και να χρησιμοποιήσουν το PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it ήρθε με οδηγό cd, αλλά επιτρέψτε μου doesn't αντίγραφο επικόλληση σε οποιοδήποτε εικόνες μου IVE φορτία έχεις στον υπολογιστή μου και θέλω να το αντιγράψετε στο τηλέφωνο ή αντίστροφα θεώρησης |
|
| |||
| |||
| Μήπως σας τηλέφωνο έχει Mem Card; |
|
| |||
| |||
| ναι IVE θέσει 2GB Micro SD Card σε αυτήν |
|
| |||
| |||
| Απλά χρησιμοποιήστε ένα κράτος ανάγνωσης καρτών στη συνέχεια, μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τότε. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ιδιαίτερα αποτελεσματικό, και επρόκειτο να αγοράσει ένα mem acrd αναγνώστης εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα πρέπει να κάνω μία |
|
| |||
| |||
| IVE τελικά κάνει τη βλακεία μου abit έπρεπε πράγματι να προχωρήσουμε σε ρυθμίσεις σχετικά με τα κινητά μου και να την αλλάξετε συσκευή μαζικής αποθήκευσης, lol |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα Εγκατάσταση των Windows 7!! CD Drive doesnt work! | azruski | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 7 Νοεμβρίου 2009 08:50 |
| Computer Doesn't Αναγνωρίζουν Floppy Drive | deryck μικρά | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 31 Μαΐου 2009 05:28 |
| Τι κάνει ένα PCI κάνει ό, τι doesn't work!; | Caz | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 23 | 4 Δεκ 2008 00:31 |
| Μονάδα CD διαβάζει CD του υπολογιστή μου, αλλά doesn't αναγνωρίζουν τα CD στο δίσκο | anthony361 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 8 Νοε 2008 04:20 |
| DVD ROM doesn't εργασίας | donkeymagic007 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 2η Ιαν 2008 09:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |