![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kad sam plug u moj telefon preko USB kabel na računalo moj računalo instalira drivere, nakon njegove završio Occekujem moj telefon koji će se voziti još jedan u My Computer ali on se pojavi, može bilo tko reći zašto se |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja bih vjerojatno zanemariti da i pokrenite software koji je došao s njim za pristup telefonu.
| |||
| |||
| Mine se ne pojavljuje kao drugi disk, ali Nokia Phone Browser pod drugim, ali nisam ga koristiti i samo koristiti PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it došla s vozačem cd, ali ga se pusti me kopirati zalijepiti bilo koji od mojih slika Ive got opterećenja na moj računalo i želim ga kopirati u telefon ili vizu versa |
|
| |||
| |||
| Da li vi imati telefon Mem karticu? |
|
| |||
| |||
| yes ive stavi micro 2GB SD kartica u njemu |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je koristiti Mem card reader tada, možete kopirati i zalijepiti tada. |
|
| |||
| |||
| hvala za vaša pomoć mnogo poštovati, Sam bio idući u kupiti čitač mem acrd uzrasta prije, ali sada radim Trebamo |
|
| |||
| |||
| Ive napokon učinio ga svojim abit glupo od mene stvarno morali ići u moje postavke na mobilnom i promijenite ga u uređaj za masovnu pohranu, lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem Instalacija Windows 7! CD Drive doesnt Work! | azruski | Windows Operating Systems | 3 | 7. studeni 2009 08:50 |
| Računalo se Prepoznajte Floppy Drive | deryck mlade | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 31. svibanj 2009 05:28 |
| Što učiniti jedan PCI jer se funkcionirati? | Caz | Networking, Modemi & VoIP | 23 | 4. prosinac 2008 00:31 |
| CD čitanje CD-a, ali se moj računalo prepozna CD u ladicu | anthony361 | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 8. studeni 2008 04:20 |
| DVD-ROM-u se funkcionirati | donkeymagic007 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 2. siječanj 2008 09:43 |
| Thread Tools | |
| |