![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| amikor bekapcsol a telefon USB-kábellel a számítógéphez számítógépem telepíti az illesztőprogramokat, ha a végtermék várom a telefont, hogy egy másik meghajtóra a Sajátgépben de ez nem jelenik meg, tudja valaki, miért ez nem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'd valószínűleg figyelmen kívül hagyni, hogy a szoftver futtatásához, és tanulmányozza azt elérni a telefont.
| |||
| |||
| Az enyém nem jelenik meg, mint egy másik merevlemezre, de a Nokia Phone Browser más, de soha nem használja, és csak használ a PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it kapott driver cd de ez nem enged én másol tészta bármelyik képeimet ive kapott terhelés-ra számítógépem és szeretnék másolni a telefonra, vagy fordítva |
|
| |||
| |||
| Csinál neked telefon van mem kártya? |
|
| |||
| |||
| igen ive tesz egy 2 GB-os micro SD kártyát is |
|
| |||
| |||
| Csak használ a mem kártya olvasó akkor, ha csak másolja be akkor. |
|
| |||
| |||
| thanks for your help much appreciated, akartam venni egy mem olvasóval acrd régen, de most akarok egy |
|
| |||
| |||
| ive végül megcsinálta az abit hülye tőlem tényleg el kellett menni a beállításaimat a mobil-és változtassa meg háttértároló eszköz, lol |