![]() |
|
| |||
| |||
| כשאני תקע את הטלפון באמצעות כבל USB של המחשב שלי למחשב מתקינה את מנהלי ההתקנים, לאחר שסיימתי את הטלפון שלי, אני מצפה להיות אחר כונן המחשב שלי אבל זה doesn't להופיע, האם מישהו יכול לומר מדוע זה doesn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מעוניינת כנראה להתעלם כי ולהפעיל את התוכנה אשר באה עם זה, כדי לגשת אל הטלפון.
| |||
| |||
| שלי לא מופיע בתור כונן אחר, אבל Nokia Phone Browser תחת אחר, אבל אני אף פעם לא להשתמש בו או פשוט להשתמש ב-PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it הגיע עם הנהג CD doesn't אבל תן לי את זה העתק הדבק של כל התמונות שלי יש המון ive על המחשב שלי ואני רוצה להעתיק את זה בטלפון או ויזה versa |
|
| |||
| |||
| האם יש לך טלפון מ כרטיס? |
|
| |||
| |||
| כן ive לשים 2GB כרטיס מיקרו SD בתוכו |
|
| |||
| |||
| פשוט להשתמש מ כרטיס הקורא לאחר מכן, אתה יכול פשוט להעתיק ולהדביק אז. |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה הרבה appreciated, הייתי הולך לקנות מ acrd לפני הקורא הגילאים אבל עכשיו אני צריך לעשות אחד |
|
| |||
| |||
| ive לבסוף עשית את זה abit טיפש של ממש היה לי להיכנס הגדרות הנייד שלי ולשנות אותו התקן אחסון בנפח גדול, LOL |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה התקנת Windows 7! כונן תקליטורים Doesn't Work! | azruski | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 7 נובמבר 2009 08:50 |
| Doesn't המחשב מזהה את כונן תקליטונים | deryck צעירים | כוננים & נשלפת | 1 | 31 מאי 2009 05:28 |
| מה המשמעות של PCI כפי doesn't לעשות עבודה!? | Caz | רישות, מודמים & VoIP | 23 | 4th דצמבר 2008 00:31 |
| כונן תקליטורים קורא דיסקים אבל המחשב מזהה את התקליטור doesn't בתוך מגש | anthony361 | כוננים & נשלפת | 8 | 8 נובמבר 2008 04:20 |
| DVD ROM doesn't עבודה | donkeymagic007 | כוננים & נשלפת | 4 | 2nd ינואר 2008 09:43 |
| שרשרת כלים | |
| |