![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai aš prijungti savo telefoną per USB kabelį prie kompiuterio "My Computer" įdiegia tvarkykles, kai jos baigė Tikiuosi, kad mano telefonas bus kitą "My Computer diskas bet tai nepadės atrodo, gali kas nors pasakyti, kodėl tai nepadės |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš turbūt ignoruoti, kad ir paleisti programinę įrangą, kuri buvo su juo naudotis telefonu.
| |||
| |||
| Mine neatrodo kaip kitą diską, tačiau "Nokia Phone Browser pagal kitas, bet aš niekada ja naudotis ir naudokitės PC Suite" |
|
| |||
| |||
| LG U990it atėjo su vairuotoju CD, bet tai nepadės leiskite Nukopijuokite ir įklijuokite bet mano paveikslėlius ive got krovinius į savo kompiuterį ir noriu nukopijuoti jį į telefoną arba atvirkščiai |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų telefonas turi Mem kortelę? |
|
| |||
| |||
| Taip IVE įdėti 2gb micro SD kortelę, tai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog naudokite Mem Card Reader tada, galite tiesiog nukopijuoti ir įklijuoti tada. |
|
| |||
| |||
| Thanks for your help much appreciated, aš buvau ketinate pirkti MEM acrd Reader amžių atgal, bet dabar I don't need one |
|
| |||
| |||
| IVE pagaliau padarė savo ABIT kvaila ir man tikrai turėjo eiti į Mano nustatymai mobiliųjų ir pakeiskite jį į saugojimo įrenginiai, lol |