![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| aj keď môj telefón pripojiť cez USB kábel k počítaču, počítač nainštaluje ovládače raz hotové aj očakávajú, môj telefón je ďalší disk v Tento počítač ale doesnt objaviť, môže niekto povedať, prečo sa doesnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych asi, že ignorujú a spustiť softvér, ktorý prišiel s tým, aby prístup k telefónu.
| |||
| |||
| Baňa sa nezobrazí ako ďalší disk, ale telefón Nokia za iné prehliadače, ale já nikdy nepoužívajte ho a stačí použiť PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it prišiel s vodičom cd ale doesnt nechť mi kópiu vložte niektorý z mojich obrázkov IVE dostal zaťaženie na mojom počítači a chcem skopírovať do telefónu alebo naopak |
|
| |||
| |||
| Bráni vám telefón mať člen kartu? |
|
| |||
| |||
| áno IVE dal 2GB micro SD karty do neho |
|
| |||
| |||
| Stačí použiť č čítačku potom stačí skopírovať a vložiť potom. |
|
| |||
| |||
| vďaka za vašu pomoc, veľa som sa chystá kúpiť mem acrd čitateľ starobe rokmi, ale teraz aj do potřebuji |
|
| |||
| |||
| IVE konečne urobili jeho abit hloupá ma naozaj musel ísť do mojej nastavenia mobilných telefónov a zmeniť ho na veľkokapacitné pamäťové zariadenia, lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problem Inštalácia Windows 7! Jednotka CD-ROM Doesnt Work! | azruski | Operačné systémy Windows | 3 | 7.listopadu 2009 08:50 |
| Počítačové doesnt Rozpoznávať disketová mechanika | Derycke mladých | Drives & Removable Media | 1 | 31. mája 2009 05:28 |
| Čo robí PCI urobiť, pretože doesnt práce? | Caz | Siete, Modemy & VoIP | 23 | 4. decembra 2008 00:31 |
| CD mechanika číta CD, ale môj počítač doesnt uznávajú CD v zásobníku | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | 8. novembra 2008 04:20 |
| DVD ROM doesnt práce | donkeymagic007 | Drives & Removable Media | 4 | 2. januára 2008 09:43 |
| Thread Tools | |
| |