![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| када прикључите мој телефон преко УСБ кабла на рачунар мом рачунару инсталира драјвере, када је завршила очекујем мој телефон да буде други диск у Мы Цомпутер али доеснт појави, може неко рећи зашто доеснт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја бих вероватно игнорисати и да покренете софтвер који је дошао са њим да приступите телефон.
| |||
| |||
| Мина се не појављује као неки други диск, али Нокиа Пхоне Броусер у другом, али никад га користити и само користите ПЦ Суите |
|
| |||
| |||
| Нокиа У990ит дошао са возачем ЦД-доеснт али дозволи ми да копију налепите било мојих слика Иве добио оптерећења на мој рачунар и желим да га копира на телефон или виза супротно |
|
| |||
| |||
| Да ли вас телефон има Мем картицу? |
|
| |||
| |||
| Да Иве ставио 2ГБ микро СД картицу у њему |
|
| |||
| |||
| Јуст усе Мем Ф читач картица тада, можете једноставно да копирате и налепите онда. |
|
| |||
| |||
| Тханкс фор ыоур хелп много поштовати, сам хтео да купим пре МЕР ацрд узрасте читаоца, али сада ја треба један |
|
| |||
| |||
| Иве коначно урађено јој Абит глупо од мене стварно морао да одем у подешавања на мобилном и промените га у масу уређаја за складиштење, ЛОЛ |