![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| при підключенні телефону через USB-кабель до комп'ютера мій комп'ютер встановить драйвери, як тільки її закінчили Я очікую, мій телефон буде інший диск "Мій комп'ютер" doesn't але вона з'являється, можна говорити, чому doesn't |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б, ймовірно, що ігнорувати і запускати програмне забезпечення, що постачається з неї доступ до телефону.
| |||
| |||
| Шахта не з'являтися в якості ще одного диска, але Nokia Phone Browser відповідно до інших, але я нею не користуюся і просто використовувати PC Suite |
|
| |||
| |||
| LG U990it прийшли з драйверами CD doesn't але дозвольте мені копіювати вставити будь-який з моїх фотографій Ive Got навантаженнях на моєму комп'ютері, і я хочу, щоб скопіювати його на телефон або навпаки |
|
| |||
| |||
| Чи ваш телефон є Мем-картки? |
|
| |||
| |||
| Так Ive покласти 2GB мікро SD карта в ньому |
|
| |||
| |||
| Просто використовуйте читач Mem карти, то ви можете просто скопіювати і вставити потім. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу допомогу високо цінується, я збираюся купити Mem acrd віку читача тому, але зараз мені потрібна одна |
|
| |||
| |||
| Ive нарешті, зробили це своєю ABIT нерозумно мені дійсно потрібно було йти в мої налаштування на мобільному і змінити його в запам'ятовуючий пристрій, LOL |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема при установці Windows 7! Компакт-диск оленяча шкіра робота! | azruski | Операційні системи Windows | 3 | 7 листопада 2009 08:50 |
| Комп'ютерні Doesn't Визнати Floppy Drive | Дерік молоді | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 31 травня 2009 05:28 |
| Що робити PCI як оленяча шкіра робота!? | Caz | Мережа, Модеми & VoIP | 23 | 4 грудня 2008 00:31 |
| CD привід читає CD, але мій комп'ютер doesn't визнати компакт-диска в лотку | anthony361 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 8 листопада 2008 04:20 |
| DVD ROM оленяча шкіра робота | donkeymagic007 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 2 січня 2008 09:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |