![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти говорещия иконата, че обикновено седи в долния десен ъгъл, в лентата на задачите на моя Dell лаптоп, е изчезнал. Така че десницата кликнали върху проекта меню и отиде на "имота" и кликне върху "промените" бутона и т.н., където можете да получите, че да показват неща като глас икона. Аз казах, че за да "се показват винаги" и все още го doesn't появяват. Аз също да отиде в контролния панел за настройки на звука и иронично кутията е ядосан, казвам, че да показва обема иконата в лентата на задачите! Така че това е доста голяма мистерия и просто се чудеха, ако някой друг е имал идеи? (ITS един Dell Inspiron 1000 лаптоп с Win XP SP3) благодарности |
|
| |||
| |||
| Това е обща за всички компютри. A заявявам обикновено се лекува тя.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Имате ли systray.exe подарък? (Или просто systray) Проверка чрез Ctrl-Alt-Del Вие също може да опитате този .. Отидете в контрола панел> Add /махам Програми>Windows Setup> Multimedia> превъртете слизат об контрол (ако е демаркирайте проверете я) (ако е проверена unckeck нея) щракнете върху OK от Add / Remove Programs> отидете обратно в Add / Remove Programs и проверете го и ОК на добавяне / изтриване) рестартирате и да видим дали работи! |
|
| |||
| |||
| Друго нещо, за да се опитам .. Добавяне / премахване на Windows компоненти на системата и махнете UPnP кутия. След това рестартирайте |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Икона Не Изтриване | SirStukings | Общи Софтуер Чат | 4 | 18 Окт 2008 01:51 |
| Промяна IE икона бърз достъп до интернет страница път икона | bristolspark | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 10 | 12 Окт 2008 12:25 |
| Високоговорител проблем | chantal33 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 8 февруари 2008 11:13 |
| Имам проблем говорител | пазар | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 8мо Sep 2007 08:04 |
| Creative високоговорител - Висококачествени говорители за игри! | quinda | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Окт 2006 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |