menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Prchavější ikona reproduktoru

Reply

Thread Nástroje
Old 26. října 2008, 01:33
Dárce Skupina

Nazdar

ikona reproduktoru, který obvykle sedí v pravém dolním rohu, v liště mého notebooku Dell, zmizela. Tak jsem kliknul na pravé straně v nabídce Start a pak na 'Vlastnosti' a klikne na 'upravit' tlačítka apod., kde můžete získat na displeji věci jako zvuk ikonu. Řekl jsem jí, aby 'show vždy' a stále je doesnt objevit. Také jsem šel do ovládacího panelu pro nastavení zvuku a ironicky políčko je zaškrtnuto, říká, že k zobrazení objemu ikonu v liště! Tak to je trochu záhadou, a jen divil, jestli někdo jiný neměl žádné nápady? (jeho počítači Dell Inspiron 1000 laptop pomocí Win XP SP3)
díky
Old 28 října 2008, 10:30
Dárce Skupina

To je běžné u všech počítačů. A znovu se obvykle léčí ji.

Old 2 listopadu 2008, 03:18
Nový člen skupiny

Máte systray.exe současnosti? (Nebo prostě systray)

Zkontrolovat pomocí Ctrl-Alt-Del

Můžete také zkusit ..

Jděte do kontrolní panel> přidat /odebrat programy>okna Nastavení> Multimediální> přejděte sstupují k díl kontroly (pokud je nepotvrdíte překontrolování to) (v případě, že je kontrolována unckeck ji) klepněte na tlačítko OK z Přidat / Odebrat programy> zpět do Přidat / Odebrat programy a překontrolování a ok z pøidat / odebrat) restart a uvidíme, jestli funguje!
Old 2 listopadu 2008, 05:23
Nový člen skupiny

Jiná věc je to zkusit ..

Přidat nebo odebrat součásti systému Windows a zrušte zatržení u UPnP box.
Restartujte
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.