![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar ikona reproduktoru, který obvykle sedí v pravém dolním rohu, v liště mého notebooku Dell, zmizela. Tak jsem kliknul na pravé straně v nabídce Start a pak na 'Vlastnosti' a klikne na 'upravit' tlačítka apod., kde můžete získat na displeji věci jako zvuk ikonu. Řekl jsem jí, aby 'show vždy' a stále je doesnt objevit. Také jsem šel do ovládacího panelu pro nastavení zvuku a ironicky políčko je zaškrtnuto, říká, že k zobrazení objemu ikonu v liště! Tak to je trochu záhadou, a jen divil, jestli někdo jiný neměl žádné nápady? (jeho počítači Dell Inspiron 1000 laptop pomocí Win XP SP3) díky |
|
| |||
| |||
| To je běžné u všech počítačů. A znovu se obvykle léčí ji.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Máte systray.exe současnosti? (Nebo prostě systray) Zkontrolovat pomocí Ctrl-Alt-Del Můžete také zkusit .. Jděte do kontrolní panel> přidat /odebrat programy>okna Nastavení> Multimediální> přejděte sstupují k díl kontroly (pokud je nepotvrdíte překontrolování to) (v případě, že je kontrolována unckeck ji) klepněte na tlačítko OK z Přidat / Odebrat programy> zpět do Přidat / Odebrat programy a překontrolování a ok z pøidat / odebrat) restart a uvidíme, jestli funguje! |
|
| |||
| |||
| Jiná věc je to zkusit .. Přidat nebo odebrat součásti systému Windows a zrušte zatržení u UPnP box. Restartujte |