μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Απατηλός ομιλητή εικονίδιο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Οκτωβρίου 2008, 01:33
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου

τον ομιλητή εικονίδιο που συνήθως βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία, στην επιφάνεια εργασίας μου Dell laptop, έχει εξαφανιστεί. Γι 'αυτό δεξί κλικ στο μενού Έναρξη και πήγε στο "ιδιότητες" και κλικ στο "προσαρμόσετε" κουμπί κ.α. όπου μπορείτε να πάρετε για την εμφάνιση των πραγμάτων όπως το εικονίδιο του ήχου. Είπα να "δείχνουν πάντα» και εξακολουθεί να είναι doesn't εμφανίζονται. Επίσης, τέθηκε υπό τον πίνακα ελέγχου για τις ρυθμίσεις ήχου και ειρωνικά συμπληρωθεί η θέση αυτή, λέγοντας ότι για την απεικόνιση του όγκου εικονίδιο στην task bar! Συνεπώς, αυτό είναι λίγο μυστήριο και λίγο αναρωτήθηκε αν κάποιος είχε καμία ιδέα;; (το ένα laptop Dell Inspiron 1000 χρησιμοποιώντας Win XP SP3)
ευχαριστώ
Old 28 Οκτωβρίου, 2008, 10:30
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι κοινή για όλα τα PC. Μια επανεκκίνηση συνήθως θεραπείες του.

Old 2 Νοέμβρη 2008, 03:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχετε Systray.exe παρόντες; (Ή, απλώς Systray)

Ελέγξτε τη χρήση Ctrl-Alt-Del

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό ..

Μετάβαση σε έλεγχο πάνελ> προσθήκη /αφαιρώ προγράμματα>παράθυρα setup> multimedia> μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μεταβείτε vol ελέγχου (εάν είναι αναιρέστε επανελέγξει it) (αν είναι αυτό ελέγχεται unckeck) Κάντε κλικ στο κουμπί OK από Προσθαφαίρεση προγραμμάτων> επιστροφή στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και επανελέγξει και ok από προσθήκη / αφαίρεση) επανεκκίνηση και δείτε αν αυτό λειτουργεί!
Old 2 Νοέμβρη 2008, 05:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Ένα άλλο πράγμα είναι να δοκιμάσετε ..

Add / Remove windows συστήματος και την επιλογή του UPNP κουτί.
Στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.