manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Nedostižan speaker icon

Reply

Thread Tools
Old 26. listopad 2008, 01:33
Donatorska Grupa

Bok

govornik ikona koja se normalno nalazi u donjem desnom kutu, u traci moje Dell laptopa, je nestala. Tako da sam kliknuo na desnoj strani izbornika Start na put i ode u "properties" i kliknuo na 'prilagoditi' gumb itd, gdje možete dobiti za prikaz stvari kao zvuk ikonu. Rekao sam to 'show uvijek' i još uvijek ga se pojavljuju. JA isto tako uđoše u control panel na zvučne postavke i ironično okvir je ticked, priča je za prikaz volumena ikonu na traci zadataka! Pa to je malo misterija i samo pitao ako bilo tko drukčije je bilo koji ideja? (njen jedan Dell Inspiron 1000 laptop pomoću Win XP SP3)
hvala
Old 28. listopada 2008, 10:30
Donatorska Grupa

To je uobičajen na svim računalima. A obično se liječi ga ponovo pokrenite.

Old 2. studenoga 2008, 03:18
Novi član grupe

Imate li systray.exe prisutan? (Ili, jednostavno systray)

Provjerite koristite Ctrl-Alt-Del

Možete probati ovo ..

Idi na kontrolu ploča> Dodaj /ukloniti Programi>prozori setup> Multimedia> pomaknite se dolje do idi vol. kontrola (ako je to poništite Ponovna provjera) (ako je to provjeren unckeck) Kliknite OK iz Dodaj / Ukloni programe> povratak na Dodaj / Ukloni programe i Ponovna provjera i ok iz dodaj / ukloni) ponovno podizanje sustava i vidjeti ako to radi!
Old 2. studenoga 2008, 05:23
Novi član grupe

Druga stvar je to probati ..

Dodaj / ukloni Windows komponente sustava i isključite potvrdni okvir UPNP.
Zatim ponovo
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.