![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok govornik ikona koja se normalno nalazi u donjem desnom kutu, u traci moje Dell laptopa, je nestala. Tako da sam kliknuo na desnoj strani izbornika Start na put i ode u "properties" i kliknuo na 'prilagoditi' gumb itd, gdje možete dobiti za prikaz stvari kao zvuk ikonu. Rekao sam to 'show uvijek' i još uvijek ga se pojavljuju. JA isto tako uđoše u control panel na zvučne postavke i ironično okvir je ticked, priča je za prikaz volumena ikonu na traci zadataka! Pa to je malo misterija i samo pitao ako bilo tko drukčije je bilo koji ideja? (njen jedan Dell Inspiron 1000 laptop pomoću Win XP SP3) hvala |
|
| |||
| |||
| To je uobičajen na svim računalima. A obično se liječi ga ponovo pokrenite.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Imate li systray.exe prisutan? (Ili, jednostavno systray) Provjerite koristite Ctrl-Alt-Del Možete probati ovo .. Idi na kontrolu ploča> Dodaj /ukloniti Programi>prozori setup> Multimedia> pomaknite se dolje do idi vol. kontrola (ako je to poništite Ponovna provjera) (ako je to provjeren unckeck) Kliknite OK iz Dodaj / Ukloni programe> povratak na Dodaj / Ukloni programe i Ponovna provjera i ok iz dodaj / ukloni) ponovno podizanje sustava i vidjeti ako to radi! |
|
| |||
| |||
| Druga stvar je to probati .. Dodaj / ukloni Windows komponente sustava i isključite potvrdni okvir UPNP. Zatim ponovo |