kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Megfoghatatlan hangszóró ikon

Reply

Téma eszközök
Old Október 26 2008, 01:33
Donor Group

Default Megfoghatatlan hangszóró ikon

Szia

A hangszóró ikonra rendesen ül a jobb alsó sarokban, a tálcán az én Dell laptop, már megszűnt. Úgyhogy jobb kattintott a Start menüből, és ment a "tulajdonságok" és rákattintott a "testre" gomb, stb, ahol lehet kapni megjeleníteni a dolgokat, mint a hang ikonra. Mondtam, hogy "mindig is azt mutatják, és még ez nem jelenik meg. Én is mentem a vezérlőpulton a hang beállításait, és gúnyosan a mezőbe, kérjük, mondja el, hogy megjelenjen a hangerő ikonra, bár a feladat! Szóval ez egy kicsit rejtély, és csak csodálkoztam, ha valaki más is valami ötleted? (azt a Dell Inspiron 1000 laptop segítségével Win XP SP3)
köszönöm
Old Október 28, 2008, 10:30
Donor Group

Ez a közös az összes PC-k. A restart általában meggyógyítja azt.

Old November 2, 2008, 03:18
Új tag Csoport

Van systray.exe jelen? (Vagy csak Systray)

Ellenőrizze segítségével a Ctrl-Alt-Del

Ön is megpróbál ez ..

Menj ellenőrzés panel> add /eltávolít Programok>windows Setup> Multimédia> lapozzunk lemegyek vol (amennyiben ez nem változtatja meg újra) (ha meg van jelölve, hogy unckeck), kattintson az OK gombra a Programok telepítése / törlése> vissza a Programok hozzáadása / eltávolítása és újra, és add meg az OK gombot a / eltávolítása) reboot és nézd meg, hogy működik!
Old November 2, 2008, 05:23
Új tag Csoport

A másik dolog, hogy megpróbálja a ..

Hozzáadása / eltávolítása Windows rendszer komponensek és törölje a UPNP mezőbe.
Ezután indítsa újra
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Ikon nem törlöm SirStukings General Chat szoftver 4 18. október 2008 01:51
Changing IE shortcut icon honlapja shortcut icon bristolspark Web böngésző és FTP Clients 10 12. október 2008 12:25
Hangszóró probléma chantal33 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 8. február 2008 11:13
Van egy hangfal probléma piac Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 8. Szeptember 2007 08:04
Creative Hangszóró - Magas minőségű hangszóró a játékélményt! quinda Általános fémáru Chat 1 21. október 2006 13:50
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.