![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia A hangszóró ikonra rendesen ül a jobb alsó sarokban, a tálcán az én Dell laptop, már megszűnt. Úgyhogy jobb kattintott a Start menüből, és ment a "tulajdonságok" és rákattintott a "testre" gomb, stb, ahol lehet kapni megjeleníteni a dolgokat, mint a hang ikonra. Mondtam, hogy "mindig is azt mutatják, és még ez nem jelenik meg. Én is mentem a vezérlőpulton a hang beállításait, és gúnyosan a mezőbe, kérjük, mondja el, hogy megjelenjen a hangerő ikonra, bár a feladat! Szóval ez egy kicsit rejtély, és csak csodálkoztam, ha valaki más is valami ötleted? (azt a Dell Inspiron 1000 laptop segítségével Win XP SP3) köszönöm |
|
| |||
| |||
| Ez a közös az összes PC-k. A restart általában meggyógyítja azt.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Van systray.exe jelen? (Vagy csak Systray) Ellenőrizze segítségével a Ctrl-Alt-Del Ön is megpróbál ez .. Menj ellenőrzés panel> add /eltávolít Programok>windows Setup> Multimédia> lapozzunk lemegyek vol (amennyiben ez nem változtatja meg újra) (ha meg van jelölve, hogy unckeck), kattintson az OK gombra a Programok telepítése / törlése> vissza a Programok hozzáadása / eltávolítása és újra, és add meg az OK gombot a / eltávolítása) reboot és nézd meg, hogy működik! |
|
| |||
| |||
| A másik dolog, hogy megpróbálja a .. Hozzáadása / eltávolítása Windows rendszer komponensek és törölje a UPNP mezőbe. Ezután indítsa újra |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ikon nem törlöm | SirStukings | General Chat szoftver | 4 | 18. október 2008 01:51 |
| Changing IE shortcut icon honlapja shortcut icon | bristolspark | Web böngésző és FTP Clients | 10 | 12. október 2008 12:25 |
| Hangszóró probléma | chantal33 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 8. február 2008 11:13 |
| Van egy hangfal probléma | piac | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 8. Szeptember 2007 08:04 |
| Creative Hangszóró - Magas minőségű hangszóró a játékélményt! | quinda | Általános fémáru Chat | 1 | 21. október 2006 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |