פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

חמקמק שפת אם הסמל

Reply

שרשרת כלים
Old 26 אוקטובר 2008, 01:33
קבוצת תורמים

הי

הסמל של שפת אם כי בדרך כלל יושב על הפינה הימנית התחתונה, בשורת המשימות של הנייד שלי Dell, נעלם. אז אני הימנית לחצו על תפריט התחל והלכתי 'נכסים' ו לחצו על 'customise' וכו 'כפתור שבו אתה יכול לקבל את זה כדי להציג את הדברים כאילו קול סמל. אמרתי את זה ל 'הצג תמיד' ועדיין זה יופיעו doesn't. גם אני נכנס ללוח הבקרה של קול ו למרבה האירוניה את הגדרות תיבת ticked, אומר את זה כדי להציג את אמצעי האחסון סמל המשימה בר! אז זה קצת מסתורין ואת רק תוהה אם מישהו אחר היה כל הרעיונות?? (its a Dell Inspiron 1000 נייד באמצעות Win XP SP3)
תודה
Old 28 אוקטובר 2008, 10:30
קבוצת תורמים

זה נפוץ בכל מחשבים. הפעלה מחדש זה בדרך כלל cures.

Old 2 נובמבר 2008, 03:18
קבוצת חברות חדשות

האם יש לך systray.exe הנוכחי? (או לחילופין, רק Systray)

בדוק באמצעות Ctrl-Alt-Del

אתה יכול גם לנסות את זה ..

עובר למצב שליטה לוח> הוסף /להסיר תוכניות>Windows Setup> מולטימדיה> לגלול למטה כדי ללכת Vol השליטה (אם הוא בטל בדוק שוב את זה) (אם הוא בדק את זה unckeck) לחץ על אישור מתוך הוספה / הסרה של תוכניות> לחזור לתוך הוספה / הסרה של תוכניות בדוק שוב את אותו אישור של הוספה / הסר) אתחול מחדש ולראות אם זה עובד!
Old 2 נובמבר 2008, 05:23
קבוצת חברות חדשות

עוד דבר לנסות הוא ..

הוספה / הסרה של רכיבי מערכת Windows ו-UPnP בטל את סימון התיבה.
לאחר מכן הפעל מחדש
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.