mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Elusive garsiakalbio piktogramą

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 26, 2008, 01:33
Donorų grupės

Default Elusive garsiakalbio piktogramą

Labas

garsiakalbio piktogramą, kuri paprastai posėdžiauja apatiniame dešiniajame kampe, kad mano nešiojamas kompiuteris "Dell" užduočių juostoje nebeliko. Taigi, aš dešinėje paspausti ant start meniu ir nuėjau į "savybės" ir paspausti "Pritaikyti" mygtukas ir pan, kur galite jį rodyti tokius dalykus kaip garso piktogramą. Pasakiau jam "parodyti visada" ir dar tai nepadės atsirasti. Aš taip pat atėjo į valdymo skydą į garso nustatymus ir ironiškai langelis pažymėtas, nurodant, kad jį būtų rodomas garsumo piktogramą užduočių juostoje! Taigi tai yra paslaptis truputį ir tik klausimas, ar kas nors turėjo kokių nors idėjų? (jos Dell Inspiron 1.000 nešiojamas naudojant Win XP SP3)
ačiū
Old Spalis 28, 2008, 10:30
Donorų grupės

Tai yra bendras dėl visų kompiuterių. Paleisti paprastai išgydo ji.

Old Lapkritis 2, 2008, 03:18
Naujas Narys

Ar turite Systray.exe dabar? (Arba tiesiog SysTray)

Patikrinkite naudojant Ctrl-Alt-Del

Taip pat galite pabandyti tai ..

Eikite į kontrol Panel> Add /pašalinti programos>langai setup> Multimedija> slinkite žemyn prie tūrio kontrolės (jei ji yra nuimkite Tikrinti užimtumą it) (jei ji yra patikrinta unckeck ji) Paspauskite OK, iš Add / Remove Programs> Atgal į Add / Remove Programs ir vėl jį ir OK iš Pridėti / pašalinti) iš naujo paleisti kompiuterį ir pažiūrėkite, ar veikia!
Old Lapkritis 2, 2008, 05:23
Naujas Narys

Kitas dalykas, kad pabandyti yra ..

Pridėti / Pašalinti Windows sistemos komponentų ir nuimkite UPnP laukelyje.
Paleiskite
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Icon Ne Ištrinti SirStukings BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 18 spalis 2008 01:51
Keitimas IE klavišu piktogramą svetainės piktogramą bristolspark Naršyklėms & FTP Klientai 10 12 spalis 2008 12:25
Garsiakalbio problema chantal33 Sound, Speakers & MP3 Players 4 8 vasaris 2008 11:13
Turiu garsiakalbio problema rinkos Sound, Speakers & MP3 Players 1 8 rugsėjis 2007 08:04
Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! quinda General Hardware Chat 1 21 spalis 2006 13:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.