![]() |
|
| |||
| |||
| Čau skaļruņa ikonas, kas parasti sēž labajā apakšējā stūrī, kas uzdevumjoslas savu Dell klēpjdators, ir pazudusi. Tāpēc es labajā noklikšķinājis uz sākuma izvēlni un devās uz "izraisošas īpašības" un noklikšķinājis uz "pielāgot" pogas uc, kur jūs varat saņemt to, lai parādītu lietas, piemēram, skaņas ikonas. Es teicu to 'show vienmēr "un tomēr tas doesn't parādītos. Es arī iegāja vadības panelis ar skaņas uzstādījumu un ironiski kaste ir atķeksēts, darot to, lai parādītu tilpums ikonas uzdevumu joslā! Tātad šī ir mazliet noslēpums un tikai brīnījās, ja kāds cits bija any ideas? (tās Dell Inspiron 1.000 klēpjdators, izmantojot Win XP SP3) pateicība |
|
| |||
| |||
| Šī ir kopējs visiem datoriem. Restart parasti ārstē to.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir systray.exe klāt? (Vai tikai systray) Pārbaude, izmantojot Ctrl-Alt-Del Jūs varētu arī mēģināt šo .. Doties kontrole panelis> pievienot /aizvākt programmas>logi setup> Multimedia> ritiniet iet uz leju, lai tilpuma kontroli (ja tas ir neatķeksējiet vēlreiz pārbaudiet to) (ja tas tiek pārbaudīts unckeck ir), noklikšķiniet uz Labi no Add / Remove Programs> iet atpakaļ uz Pievienot / noņemt programmas un vēlreiz pārbaudiet to un ok no pievienot / noņemt) reboot un redzēt, ja tas strādā! |
|
| |||
| |||
| Vēl viena lieta izmēģināt ir .. Add / Remove Windows sistēmas komponenti un neatķeksējiet UPnP lodziņā. Tad restart |
![]() |
|
| Bookmarks |