![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć ikonę głośnika, które zwykle znajduje się w prawym dolnym rogu, na pasku zadań mojej firmy Dell laptop, zniknęła. Więc prawica kliknięciu w menu Start i poszedł do "własności" i kliknięciu na "dostosować" przycisk itp, gdzie można go wyświetlać rzeczy takie jak ikona dźwięku. Mówiłem mu "pokazać zawsze i nadal pojawiają się nie robi. I udał się w panelu sterowania do ustawień dźwięku i ironicznie pole jest zaznaczone, informując go, aby wyświetlić ikonę głośności na pasku zadań! Więc to jest trochę tajemnicy i tylko zastanawiał się, jeśli ktoś miał jakieś pomysły? (swój laptop Dell Inspiron 1000 za pomocą Win XP SP3) dzięki |
|
| |||
| |||
| To jest wspólne dla wszystkich komputerów. A restart zazwyczaj leczy go.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Czy masz systray.exe przedstawiać? (Lub, po prostu systray) Sprawdź za pomocą Ctrl-Alt-Del Można także spróbować .. Przejdź do kontroli Panel> Dodaj /usunąć Programy>okna konfiguracji> Multimedia> przejdź zejść do obj kontroli (jeśli jest to odznacz go ponownie) (jeśli jest to zaznaczone unckeck) kliknij przycisk OK w dodaj / usuń programy> powrót do Dodaj / Usuń programy i ponownie go i ok poza dodać / usuń) reboot i sprawdź, czy działa! |
|
| |||
| |||
| Inną rzeczą jest, aby spróbować .. Dodaj / Usuń składniki systemu Windows i odznacz pole UPnP. Następnie uruchom ponownie |
![]() |
|
| Zakładki |