![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar ikona reproduktora, ktorý zvyčajne sedí v pravom dolnom rohu, v lište môjho notebooku Dell, zmizla. Tak som klikol na pravej strane v ponuke Štart a potom na 'Vlastnosti' a klikne na 'upraviť' tlačidla apod, kde môžete získať na displeji veci ako zvuk ikonu. Povedal som jej, aby 'show vždy' a stále je doesnt objaviť. Tiež som išiel do ovládacieho panelu pre nastavenie zvuku a ironicky políčko je začiarknuté, hovorí, že na zobrazenie objemu ikonu v lište! Tak to je trochu záhadou, a len divil, či niekto iný nemal žiadne nápady? (jeho počítači Dell Inspiron 1000 laptop pomocou Win XP SP3) vďaka |
|
| |||
| |||
| To je bežné u všetkých počítačov. A znova sa zvyčajne lieči ju.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Máte systray.exe súčasnosti? (Alebo jednoducho systray) Skontrolovať pomocou Ctrl-Alt-Del Môžete tiež skúsiť .. Choďte do kontrolnej panel> Pridať /odobrať programy>okná Nastavenia> Multimediálna> prejdite sstupují k diel kontroly (ak je nepotvrdíte prekontrolovaní to) (v prípade, že je kontrolovaná unckeck ju) kliknite na tlačidlo OK z Pridať / Odstrániť programy> späť do Pridať / Odobrať programy a prekontrolovaní a ok z prida / odobrať) restart a uvidíme, či funguje! |
|
| |||
| |||
| Iná vec je to skúsiť .. Pridať alebo odstrániť súčasti systému Windows a zrušte zaškrtnutie pri UPnP box. Reštartujte |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ikona Nie Zmazanie | SirStukings | Všeobecné Software Chat | 4 | 18. október 2008 01:51 |
| Zmenou IE skratku ikonu zástupcu ikonu webovej stránky | bristolspark | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 10 | 12. októbra 2008 12:25 |
| Reproduktorové problém | chantal33 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 8. februára 2008 11:13 |
| Mám problém reproduktorov | trhu | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 8. September 2007 08:04 |
| Creative Reproduktor - Vysoko kvalitný reproduktor pre hranie! | Quindi | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. októbra 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |