мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Недостижан Спеакер ицон

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. октобар 2008, 01:33
Донаторска Група

Default Недостижан Спеакер ицон

Бок

говорник икона која се нормално налази у доњем десном углу, у траци моје Делл лаптоп, је нестала. Тако да сам кликнуо на десној страни менија Старт на пут и оде у "пропертиес" и кликнуо на 'прилагодити' дугме итд, где можете добити за приказ ствари као звук икону. Рекао сам то 'схоу увек' и још увек га се појављују. ЈА исто тако уђоше у цонтрол панел на звучне подешавања и иронично оквир је тицкед, прича је за приказ волумена икону на траци задатака! Па то је мало мистерија и само питао ако било ко другачије је било који идеја? (њен један Делл Инспирон 1000 лаптоп помоћу Уин КСП СП3)
хвала
Old 28. Сеп 2008, 10:30
Донаторска Група

То је уобичајен на свим рачунарима. А обично се лијечи га поново покрените.

Old 2. Мар 2008, 03:18
Нови члан групе

Имате ли сыстраы.ексе присутан? (Или, једноставно сыстраы)

Проверите користите Цтрл-Алт-Дел

Можете пробати ово ..

Иди на контролу плоча> Додај /уклоните Програми>прозори сетуп> Мултимедиа> идите доле до иди вол контрола (ако је то опозовите Поновна провјера) (ако је то проверена унцкецк) Кликните ОК из Додај / Уклони програме> повратак на Додај / Уклони програме и Поновна провјера и ок из додај / уклони) поновно подизање система и видети ако то ради!
Old 2. Мар 2008, 05:23
Нови члан групе

Друга ствар је то пробати ..

Додај / уклони Уиндоус компоненте система и искључите поље за потврду УПНП.
Затим поново
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ицон Није Брисање СирСтукингс Уопштено Софтуаре Цхат 4 18 октобар 2008 01:51
Промена ТЈ иконе пречица схортцут икону на уеб страници бристолспарк Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 10 12 октобар 2008 12:25
Говорнички проблем цхантал33 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 8 фебруар 2008 11:13
Имам звучник проблем тржиште Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 8. Сеп 2007 08:04
Цреативе Говорнички - Висококвалитетни звучник за гаминг! куинда Генерал Хардуаре Цхат 1 21 октобар 2006 13:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц