![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок говорник икона која се нормално налази у доњем десном углу, у траци моје Делл лаптоп, је нестала. Тако да сам кликнуо на десној страни менија Старт на пут и оде у "пропертиес" и кликнуо на 'прилагодити' дугме итд, где можете добити за приказ ствари као звук икону. Рекао сам то 'схоу увек' и још увек га се појављују. ЈА исто тако уђоше у цонтрол панел на звучне подешавања и иронично оквир је тицкед, прича је за приказ волумена икону на траци задатака! Па то је мало мистерија и само питао ако било ко другачије је било који идеја? (њен један Делл Инспирон 1000 лаптоп помоћу Уин КСП СП3) хвала |
|
| |||
| |||
| То је уобичајен на свим рачунарима. А обично се лијечи га поново покрените.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Имате ли сыстраы.ексе присутан? (Или, једноставно сыстраы) Проверите користите Цтрл-Алт-Дел Можете пробати ово .. Иди на контролу плоча> Додај /уклоните Програми>прозори сетуп> Мултимедиа> идите доле до иди вол контрола (ако је то опозовите Поновна провјера) (ако је то проверена унцкецк) Кликните ОК из Додај / Уклони програме> повратак на Додај / Уклони програме и Поновна провјера и ок из додај / уклони) поновно подизање система и видети ако то ради! |
|
| |||
| |||
| Друга ствар је то пробати .. Додај / уклони Уиндоус компоненте система и искључите поље за потврду УПНП. Затим поново |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ицон Није Брисање | СирСтукингс | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 18 октобар 2008 01:51 |
| Промена ТЈ иконе пречица схортцут икону на уеб страници | бристолспарк | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 10 | 12 октобар 2008 12:25 |
| Говорнички проблем | цхантал33 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 8 фебруар 2008 11:13 |
| Имам звучник проблем | тржиште | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 8. Сеп 2007 08:04 |
| Цреативе Говорнички - Висококвалитетни звучник за гаминг! | куинда | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 21 октобар 2006 13:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |