![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Benim Dell dizüstü ve görev, normal alt sağ köşesinde oturuyor hoparlör simgesi, kayboldu. Ben sağ başlangıç menüsünde tıkladım ve 'gitti özellikleri' ve 'özelleştirmek' düğmesini etc nerede bu ses simgesi gibi şeyleri görüntülemek için alabilirsiniz tıkladım. Ben her zaman 've göstermek için yine de görünür doesnt bunu söyledim. Ayrıca ses ayarları için kontrol paneli, ve ironik işaretlendiyse, görev çubuğunda ses simgesini görüntülemek için söylüyorum kutuyu gitti! Yani bu bir gizem ise başkasının herhangi bir fikir vardı sadece merak ve biraz nedir?? (onun bir Dell Inspiron 1000 dizüstü bilgisayar Win XP SP3 kullanarak) teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Bu tüm PC üzerinde yaygındır. A genellikle bu tedavileri yeniden başlatın.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Size systray.exe hediye var mı? (Veya, sadece Systray) Kontrol kullanarak Ctrl-Alt-Del Ayrıca, bu .. deneyebilirsiniz Kontrol git paneli> Ekle /çıkarmak programlar>pencereler ayarları> Multimedya> cilt kontrol etmek için aşağı gidin (eğer işaretini kaldırın tekrar kontrol it) (eğer kontrol is) tıklayın tamam eklemek dışında bu unckeck / programları kaldırmak> geri eklemek girmek / ve programları kaldırmak tekrar kontrol ve eklemek dışında tamam kaydırma /) yeniden doğmuş kaldırmak ve görmek eğer çalışıyor! |
|
| |||
| |||
| Denemek için başka bir şey olduğunu .. Ekle / Kaldır Windows sistem bileşenleri ve UPnP kutusunun işaretini kaldırın. Daha sonra yeniden |
![]() |
|
| Bookmarks |