менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Невловимі значок спікера

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 жовтня 2008, 01:33
Донор групи

Default Невловимі значок спікера

Привіт

значок динаміка, яка зазвичай знаходиться в нижньому правому куті, на панелі завдань мого ноутбука Dell, зникла. Так що я правою рукою натиснув на меню "Пуск" і вирушив у "Властивості", і натиснув на кнопку і т.д. 'налаштувати', де ви можете отримати його для відображення таких речах, як значок звуку. Я розповів це "показувати завжди і все-таки з'являються doesn't. Я теж пішов в панель управління для налаштування звуку і іронічно поле позначена, кажу йому відображати значок гучності в панелі завдань! Так що це трохи таємничим і просто цікавиться, якщо хто-небудь інший будь-які ідеї? (її Dell Inspiron 1000 ноутбук за допомогою Win XP SP3)
спасибо
Old 28 жовтня 2008, 10:30
Донор групи

Це є загальним для всіх комп'ютерів. Перезавантаження зазвичай лікує її.

Old 2 листопада 2008, 03:18
Нові члени групи

Чи є у вас Systray.exe даний час? (Або просто Systray)

Перевірте використовуючи Ctrl-Alt-Del

Також можна спробувати цю ..

Увійдіть в управління Панель> Add /видалити Програми>Windows Setup> Multimedia> виділіть спуститися в тому контроль (якщо він ще раз перевірте зніміть його) (якщо вона обрана unckeck ІТ) Натисніть кнопку ОК, з Add / Remove Programs> повернутися в Add / Remove Programs і перевіряти ще раз його і О. К. з додати / видалити) перезавантаження і подивіться, що працює!
Old 2 листопада 2008, 05:23
Нові члени групи

Інша справа, щоб спробувати це ..

Додати / видалити компоненти Windows System і зніміть прапорець UPnP.
Потім перезавантажте
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.