![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže vidím vlákno níže některé docela pěkné freeware tak jsem si myslel bych sestavit seznam všech těch, já užívání nebo vědět. ;)
Spybot - S & D -- Vonné Spyware Scanner plus reálném čase imunizačních Mám hádat everyones počítači jako již máme, ale pokud nemáte, dobře ... er, dostanete ho! Můžete si ho stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Fantastický program, který čistí počítač všech podřadných a zbytečné dočasné soubory a cookies apod. velmi doporučuje. Můžete si ho stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Jednoduchý malý. Exe, který vám řekne, teploty procesoru a HD. Stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - A cool program, který vám jeden indepth pohled na počítači, např. CPU specifikace, HD info, ram info atd. Stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - Dobrý spyware, pracuje dobře s Spybot. Důrazně doporučujeme stáhnout. Stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - A žádný nesmysl Anti-virus, který je ZDARMA! Získat, pokud ho nemůže dovolit placené Anti-Virus! Stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - já osobně myslíte, že to běží na Windows verze 10 krát více, jsem pravidelně spouštět tento. Fantastic volný program. Stáhnout tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ No, tady jsi. A dobré číslo bezplatné nástroje, které převyšují některé dražší kolegové. Užijte si! Slipend Můj systém: Vlastní zástavba v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý příspěvek Slipend, díky za čas. Pokud se podíváte na naše v sekci Ke stažení máme většina z nich ne. Ale i tak díky.:)
|
| |||
| |||
| Žádný problém Je těžké najít dobré fórum, ale když já mám nevadí přispívá k němu. Ach ano, BitTorrent stránky, budete muset vzít houser nad tamto. :) |
|
| |||
| |||
| waow člověk opravdu velký příspěvek užitečný. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výborné místo tam, díky za sdílení.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Vložit Thermal - Jak Podstatné je to? | Davida50000 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 6. února 2009 15:05 |
| Některé základní rysy Nejlepší Volný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 30. května 2008 13:21 |
| Základní free software | SocialWarfare | Obecné Software Chat | 14 | 1. srpen 2007 11:38 |
| Top 10 základních prvků každé LINUX HOSTING plán | Tom_Sean | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Březen 2007 16:31 |
| Thread Nástroje | |
| |