μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Βασική Δωρεάν Προγράμματα v2.0:) από slipend

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Αυγούστου 2007, 10:10
Ομάδα Δωρητών

Smile Βασική Δωρεάν Προγράμματα v2.0:) από slipend

Βλέπω κάτω από ένα νήμα με κάποιες πολύ ωραίες freeware στο Νόμιζα ότι είχε καταρτίσει μια λίστα με όλα αυτά να χρησιμοποιήσω ή γνωρίζουν. ?)

Spybot - S & D -- Βασική Spyware Scanner συν πραγματικό χρόνο ανοσοποίηση
Είμαι μαντέψουν everyones υπολογιστή που ήδη έχεις αυτό, αλλά αν δεν έχετε, καλά ... er, get it!

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------

CCleaner - Ένα φανταστικό πρόγραμμα που καθαρίζει τον υπολογιστή σας από όλα τα σκουπίδια και περιττά προσωρινά αρχεία και τα cookies κλπ. συνιστάται.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------

SpeedFan --
Ένα μόνο μικρό. Exe σας λέει ότι η θερμοκρασία της CPU και HD.

Κατεβάστε το εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------

Everest Home Edition - Ένα δροσερό πρόγραμμα που να σας δώσω μία εμπεριστατωμένη εξέταση του υπολογιστή σας, π.χ. CPU specs, HD info, ram πληροφορίες κλπ.

Κατεβάστε το εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------

Ad-Aware 2007 - Ένα καλό spyware scanner, λειτουργεί καλά με το Spybot. Συνιστάται η λήψη.

Κατεβάστε το εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------

AVG Anti-Virus Free Edition - Μια ανοησία δεν ιών που είναι ΔΩΡΕΑΝ! Πάρτε αν δεν μπορεί να αντέξει μια αμειβόμενη ιών!

Κατεβάστε το εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------

Auslogic Disk Defrag - Προσωπικά πιστεύω αυτό εκτελείται η έκδοση των Windows 10 φορές πάνω, εγώ τρέχω αυτή την τακτική. Fantastic ελεύθερο πρόγραμμα.

Get it εδώ

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------

Λοιπόν, θα πάτε εκεί. Ένας καλός αριθμός των δωρεάν εργαλεία που αντισταθμίζουν κάποιες πιο ακριβό ομολόγους.

Απολαύστε το!!

Slipend

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 5 του Αυγούστου 2007, 10:41
Ομάδα Δωρητών

Default Βασική Δωρεάν Προγράμματα v2.0:) από slipend

Καλή θέση Slipend, ευχαριστώ για τον χρόνο.

Αν δείτε λήψεις τμήμα μας έχουμε τα περισσότερα από αυτά, όμως.

Αλλά χάρη ούτως ή άλλως.:)

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 5 του Αυγούστου 2007, 10:51
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει πρόβλημα,
Είναι σπάνιο να βρεθεί ένα καλό βήμα, αλλά όταν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμβάλλουν σε αυτή.

Ω ναι, οι λήψεις σελίδα, ενδέχεται να χρειαστεί να λάβει περιπλανώμαι πάνω από εκεί πέρα. :)
Old 5 του Αυγούστου 2007, 20:41
Μέλος Ομάδα

waow άνθρωπος μεγάλη post πραγματικά χρήσιμο. thanx
Old 6 Αυγούστου 2007, 04:03
Διαχειριστής Ομάδα

Εξαιρετική θέση εκεί, ευχαριστώ για την κοινή χρήση.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Avast Home Free Vs. AVG δωρεάν έκδοση P5200 Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 18 Οκτώβρη 2009 18:30
Θερμική Επικόλληση - Τι σημασία έχει αυτό; Davida50000 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 6 Φεβ 2009 15:05
Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του Best Webmail Δωρεάν Υπηρεσίες Hybr! Δ E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 5 30 Μαΐου 2008 13:21
Απαραίτητο δωρεάν λογισμικό SocialWarfare Γενικά Λογισμικό Chat 14 1 Αυγ 2007 11:38
Το Top 10 βασικά συστατικά της Κάθε σχέδιο LINUX HOSTING Tom_Sean Web Design, Hosting & SEO 2 16 Μαρ 2007 16:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.