![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βλέπω κάτω από ένα νήμα με κάποιες πολύ ωραίες freeware στο Νόμιζα ότι είχε καταρτίσει μια λίστα με όλα αυτά να χρησιμοποιήσω ή γνωρίζουν. ?)
Spybot - S & D -- Βασική Spyware Scanner συν πραγματικό χρόνο ανοσοποίηση Είμαι μαντέψουν everyones υπολογιστή που ήδη έχεις αυτό, αλλά αν δεν έχετε, καλά ... er, get it! Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Ένα φανταστικό πρόγραμμα που καθαρίζει τον υπολογιστή σας από όλα τα σκουπίδια και περιττά προσωρινά αρχεία και τα cookies κλπ. συνιστάται. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Ένα μόνο μικρό. Exe σας λέει ότι η θερμοκρασία της CPU και HD. Κατεβάστε το εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - Ένα δροσερό πρόγραμμα που να σας δώσω μία εμπεριστατωμένη εξέταση του υπολογιστή σας, π.χ. CPU specs, HD info, ram πληροφορίες κλπ. Κατεβάστε το εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - Ένα καλό spyware scanner, λειτουργεί καλά με το Spybot. Συνιστάται η λήψη. Κατεβάστε το εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - Μια ανοησία δεν ιών που είναι ΔΩΡΕΑΝ! Πάρτε αν δεν μπορεί να αντέξει μια αμειβόμενη ιών! Κατεβάστε το εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - Προσωπικά πιστεύω αυτό εκτελείται η έκδοση των Windows 10 φορές πάνω, εγώ τρέχω αυτή την τακτική. Fantastic ελεύθερο πρόγραμμα. Get it εδώ -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Λοιπόν, θα πάτε εκεί. Ένας καλός αριθμός των δωρεάν εργαλεία που αντισταθμίζουν κάποιες πιο ακριβό ομολόγους. Απολαύστε το!! Slipend Το σύστημά μου: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλή θέση Slipend, ευχαριστώ για τον χρόνο. Αν δείτε λήψεις τμήμα μας έχουμε τα περισσότερα από αυτά, όμως. Αλλά χάρη ούτως ή άλλως.:)
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, Είναι σπάνιο να βρεθεί ένα καλό βήμα, αλλά όταν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμβάλλουν σε αυτή. Ω ναι, οι λήψεις σελίδα, ενδέχεται να χρειαστεί να λάβει περιπλανώμαι πάνω από εκεί πέρα. :) |
|
| |||
| |||
| waow άνθρωπος μεγάλη post πραγματικά χρήσιμο. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαιρετική θέση εκεί, ευχαριστώ για την κοινή χρήση.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Avast Home Free Vs. AVG δωρεάν έκδοση | P5200 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 18 Οκτώβρη 2009 18:30 |
| Θερμική Επικόλληση - Τι σημασία έχει αυτό; | Davida50000 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 6 Φεβ 2009 15:05 |
| Μερικά βασικά χαρακτηριστικά του Best Webmail Δωρεάν Υπηρεσίες | Hybr! Δ | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 30 Μαΐου 2008 13:21 |
| Απαραίτητο δωρεάν λογισμικό | SocialWarfare | Γενικά Λογισμικό Chat | 14 | 1 Αυγ 2007 11:38 |
| Το Top 10 βασικά συστατικά της Κάθε σχέδιο LINUX HOSTING | Tom_Sean | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16 Μαρ 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |