![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa ja vidim da su konci u nastavku s nekim prilično lijepo u freeware pa sam pomislio bih sastaviti popis svih onih koristite ili ja znam. ;)
Spybot - S & D -- Osnovni Spyware Scanner plus realnom vremenu imunizacija I'm guessing everyones računalo kako je već dobio ovu, ali ako nisi, dobro ... er, get it! Možete je skinuti ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Fantastičan program koji čisti vaše računalo sve nepotrebne junk i privremene datoteke i kolačiće itd. preporuča. Možete je skinuti ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Jednostavno malo. Exe da vam temperaturu vašeg procesora i HD. Download ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - A cool program koji vam indepth jedan pogled na vašem računalu, npr. CPU naočale, HD info, info ovna itd. Download ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - Dobar spyware skener, dobro radi sa Spybot. Visoko Preporučiti preuzimanje. Download ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - A ne gluposti protu-virus koji se BESPLATNO! Uzmite ga, ako si ne možete dozvoliti plaćeni anti-virus! Download ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Disk Auslogic prevariti - Liccno mislim ovo traje prozora verziju preko 10 puta, ja redovito trčanje ovaj. Fantastičan besplatan program. Get it ovdje -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Pa, postoji li ići. Dobar broj besplatnih alata koji dearer prevagnuti neke kolege. Uživajte! Slipend My System: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar post Slipend, hvala za uzimanje vremena. Ako pogledate našu downloads sekciji imamo je većina njih ipak. Ali hvala svejedno.:)
|
| |||
| |||
| Nema problema, To je rijetko pronaći dobar forum, ali kad sam ja ne smeta doprinose tome. Oh da, downloads stranicu, možda morati baciti pogled preko onamo. :) |
|
| |||
| |||
| waow čovjek zaista veliki post korisna. Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odlican post tamo, hvala za dijeljenje.