![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Látom a téma az alábbiakban néhány nagyon szép freeware olyan Gondoltam összeállít egy listát az összes is használhatom, vagy tudni. ;)
Spybot - S & D -- Essential Spyware Scanner plusz valós időben immunizációra I'm guessing mindenki számítógépet már van ez, de ha nem, hát ... ööö, értem! Letöltheti azt itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Egy fantasztikus program, amely tisztítja a számítógépet az összes levélszemét és a felesleges ideiglenes fájlokat és a cookie-k stb erősen ajánlott. Letöltheti azt itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Egy egyszerű, kicsi. Exe, hogy elmondja, hogy a hőmérséklet a CPU és a HD. Töltsd le itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - A hűvös, hogy a program segítségével egy indepth Nézd meg a számítógépen, például a CPU specs, HD info, RAM info stb Töltsd le itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - Egy jó kémprogram szkenner, jól működik a Spybot. Erősen ajánlott letölteni. Töltsd le itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - A hülyeség nem anti-vírus, amely ingyenes! Menj, ha nem engedheti meg magának a fizetett anti-vírus! Töltsd le itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - Azt hiszem, ezt személyesen fut a Windows 10-szer több, mint én rendszeresen futtatni ezt. Fantasztikus szabad program. Letöltés itt -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Nos, ott is van. A számos ingyenes eszközök meghaladják néhány drágább társaik. Jó szórakozást! Slipend My System: Egyedi Építés v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó post Slipend, köszönöm, hogy időt. Ha pillantást letöltések szakasz megvan a többségük mégis. De kösz.:)
|
| |||
| |||
| Nem probléma, Ez ritka, hogy egy jó fórum, de ha én nem bánom hozzájárul ahhoz. Ó igen, a letöltések oldalon lehet, hogy több mint egy gúnár amott. :) |
|
| |||
| |||
| waow ember nagy post igazán hasznos. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitűnő utáni ott, thanks for sharing.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Avast Home Free Vs. Ból AVG Free Version | P5200 | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | Október 18, 2009 18:30 |
| Thermal Beillesztés - Hogyan Essential ez? | Davida50000 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 6. február 2009 15:05 |
| Néhány alapvető jellemzője a legjobb ingyenes webmail szolgáltatások | Hybr! D | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 30. május 2008 13:21 |
| Essential ingyenes szoftver | SocialWarfare | General Chat szoftver | 14 | 1. Aug 2007 11:38 |
| A Top 10 Essential Ingredients minden LINUX Tárhely terv | Tom_Sean | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 16. március 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |