![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז אני רואה את התגובה להלן כמה די נחמד freeware בכל כך חשבתי הייתי מחדש רשימה של כל אלה אני משתמש או יודע. ;)
Spybot - S & D -- חיוני סורק תוכנות ריגול בזמן אמת ועוד התחסנות אני מנחש everyones המחשב כפי שכבר יש לך את זה, אבל אם לא, ובכן ... ER, קבל את זה! אתה יכול להוריד אותו כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - פנטסטי של תוכנית cleans את כל הזבל של המחשב ואת הקבצים הזמניים מיותרים והעוגיות וכו 'מומלץ. אתה יכול להוריד אותו כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- מעט מאוד פשוטה. Exe זה אומר לך את הטמפרטורה של מעבד ו HD. הורד את זה כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - א מגניב תוכנית לתת לך indepth תראה את המחשב שלך, למשל מפרט מעבד, HD מידע, מידע וכו 'ראם הורד את זה כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- מודעות מודעת 2007 - טוב סורק תוכנות ריגול, עובד גם עם Spybot. מומלץ להוריד. הורד את זה כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- ממוצע Anti-Virus Free Edition - א לא שטות אנטי וירוס כי הוא חינם! קבל את זה אם אתה יכול להרשות לעצמך לא שילם על אנטי וירוס! הורד את זה כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - אני אישית חושב את זה מפעיל את גירסת Windows 10 פעמים על פני, אני מפעיל את זה באופן קבוע. Fantastic חופשי התוכנית. קבל את זה כאן -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ ובכן, הנה לך. טוב מספר חינם כלים להכריע כמה dearer counterparts. תהנו! Slipend המערכת שלי: אישית בנויה v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פירסום Slipend טוב, תודה על שהקדשת מזמנך. אם תסתכל על החלק שלנו מוריד לנו את רובם אף. אבל תודה בכל מקרה.:)
|
| |||
| |||
| אין בעיה, זה נדיר למצוא פורום טוב, אבל כאשר אני עושה לא אכפת לי לתרום אותו. אה כן, מוריד את הדף, אולי צריך לקחת להציץ שם למעלה. :) |
|
| |||
| |||
| waow אדם גדול לכתוב באמת שימושי. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצויינת לכתוב שם, תודה על שיתוף.