![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Taigi matau thread toliau, kai labai graži nemokama tiek I thought I'd surinkti visus tuos galiu naudoti ar žinote sąrašą. ;)
Spybot - S & D -- Svarbiausios Spyware Scanner plius realiu laiku imunizacija I'm guessing everyones kompiuteryje jau gavo tai, tačiau jeigu turite ne, gerai ... er, get it! Jūs galite jį atsisiųsti čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Fantastinis programa, kuri išvalo kompiuterį nuo visų šiukšlių ir nereikalingus laikinuosius failus ir slapukus ir tt Highly recommended. Jūs galite jį atsisiųsti čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Paprasta mažai. Exe, kad jums pasakys apie savo CPU ir HD temperatūros. Download it čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - Cool programa, kuri suteikia jums indepth pažvelgti į kompiuterį, pavyzdžiui, procesoriaus specifikacijos, HD informacijos, RAM ir tt info Download it čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - geras spyware scanner, gerai dirba su Spybot. Highly recommended download. Download it čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - ne nesąmonė antivirusines tai NEMOKAMAI! Gauk tai jei negali sau leisti mokamas antivirusines! Download it čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - Aš asmeniškai manau, kad tai vyksta iš "Windows" versija 10 kartų, aš reguliariai paleisti šį. Fantastiška nemokama programa. Atsisiųsti čia -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Well, there you go. Nemažai nemokamų įrankių, kad didesnė kai dearer kolegomis. Mėgaukitės! Slipend Mano sistema: Custom Built V1.2
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Gera paštu Slipend, ačiū, kad radote laiko.
Jei pažvelgti į mūsų skyrelyje "Atsisiųsti" mes turime dauguma nors. Bet vis tiek ačiū.:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Jokių problemų
Jis retai galima rasti gerai forumas, bet kai aš turiu daryti ne tai, prisidėti prie jo. Oh yes, atsisiųsti, gali tekti imtis neišmanėlis per tenai. :) |
|
|
|||
|
|||
|
waow vyras Didžiosios paštu tikrai naudinga. thanx
|
|
|
||||||||||||
|