![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad, es redzu pavediens zemāk daži diezgan jauku freeware tad es domāju, ka man sastādīt sarakstu ar visiem tiem izmantot vai zināt. ;)
Spybot - S & A -- Essential Spyware Scanner plus reālā laika imunizācija I'm guessing everyones datoru, jo jau dabūju šo, bet, ja jums nav labi ... er, get it! Jūs varat lejupielādēt to šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Fantastisku programmu, kas attīra jūsu dators visu junk un nevajadzīgus pagaidu failus un cookies utt Highly Recommended. Jūs varat lejupielādēt to šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Vienkārša maz. Exe, kas liek jums temperatūru jūsu CPU un HD. Lejupielādēt šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - Cool programma, kas sniedz jums indepth apskatīt savā datorā, piemēram, CPU specs, HD info, ram info utt Lejupielādēt šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - laba spyware skeneris, strādā arī ar Spybot. Highly Recommended download. Lejupielādēt šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - vienosimies! Anti-vīrusu, ir bezmaksas! Get it, ja nevar atļauties maksā anti-virus! Lejupielādēt šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - Es personīgi domāju, ka tas noteikti iet Windows versiju 10 reizes vairāk, es regulāri aktivizēt šo. Fantastic free program. Get it šeit -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Labi, ka jums iet. Labs numurs BEZMAKSAS rīki, kas atsver dažas dārgāka kolēģiem. Enjoy! Slipend Mana sistēma: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Good post Slipend, Paldies, ka veltījāt laiku. Ja paskatās mūsu downloads sadaļā mēs esam ieguvuši lielākā daļa no tām gan. Bet thanks anyway.:)
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, Tas ir reti atrast labu forumu, bet, kad man Man nav nekas veicina to. Ak jā, downloads lapu, iespējams, nāksies ņemt muļķis nekā tas tur. :) |
|
| |||
| |||
| waow man liels post patiešām noderīga. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Excellent post there, thanks for sharing.