![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Widzę wątek poniżej niektóre całkiem ładne freeware w takim I thought I'd sporządzić listę wszystkich tych używać lub know. ;)
Spybot - S & D -- Najważniejsze Spyware Scanner plus szczepienie w czasie rzeczywistym I'm guessing everyones komputera już tego, ale jeśli nie, dobrze jest ..., get it! Możesz pobrać go tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Fantastyczny program, który czyści komputerze wszystkich śmieci i niepotrzebne pliki tymczasowe i cookies itp. Wysoce zalecane. Możesz pobrać go tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Prosty niewiele. Exe, że powie Ci temperaturę Twojego procesora i HD. Pobierz go tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - A cool program, który podaje się indepth spojrzeć na komputerze, np. procesora specyfikacje, HD info barana info itd. Pobierz go tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - Dobry skaner spyware, dobrze współpracuje z Spybot. Highly Recommended pobrania. Pobierz go tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - A nie bzdury antywirusowego że jest BEZPŁATNY! Pobierz go, jeśli nie można sobie pozwolić płatne antywirusowe! Pobierz go tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - Osobiście uważam to uruchamia Windows w wersji 10-krotnie więcej, regularnie generować ten. Fantastyczny program dowolny. Get it tu -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ Cóż, nie jesteś. Dobrym liczba bezpłatnych narzędzi, które przewyższają niektóre milsi odpowiednikami. Enjoy! Slipend My System: Custom Built v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobra wiadomość Slipend, dziękujemy za poświęcenie czasu. Jeśli spojrzysz na naszej sekcji Pobieranie mamy choć większość z nich. But thanks anyway.:)
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, To rzadko zdarza się znaleźć dobre forum, ale kiedy ja mam zrobić, nie myśli się do niej. Och tak, pobiera strony, może podjąć popatrzeć na tamten. :) |
|
| |||
| |||
| waow człowiek naprawdę wielki post przydatne. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Excellent post tam, thanks for sharing.