![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Takže vidím vlákno nižšie niektoré docela pěkné freeware tak som si myslel bych zostaviť zoznam všetkých tých, já užívanie alebo vedieť. ;)
Spybot - S & D -- Vonné Spyware Scanner plus reálnom čase imunizačných Mám hádat everyones počítaču ako už máme, ale ak nemáte, dobre ... er, dostanete ho! Môžete si ho stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ CCleaner - Fantastický program, ktorý čistí počítač všetkých podradných a zbytočné dočasné súbory a cookies atď veľmi odporúča. Môžete si ho stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- SpeedFan -- Jednoduchý malý. Exe, ktorý vám povie, teploty procesora a HD. Stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Everest Home Edition - A cool program, ktorý vám jeden indepth pohľad na počítači, napríklad CPU špecifikácie, HD info, ram info atď Stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Ad-Aware 2007 - Dobrý spyware, pracuje dobre s Spybot. Dôrazne odporúčame stiahnuť. Stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------- AVG Anti-Virus Free Edition - A žiadny nezmysel Anti-vírus, ktorý je ZADARMO! Získať, ak ho nemôže dovoliť platené Anti-Virus! Stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------- Auslogic Disk Defrag - já osobne myslíte, že to beží na Windows verzie 10 krát viac, som pravidelne spúšťať tento. Fantastic voľný program. Stiahnuť tady -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------------ No, tu si. A dobré číslo bezplatné nástroje, ktoré prevyšujú niektoré drahšie kolegovia. Užite si! Slipend Môj systém: Vlastné zástavba v1.2
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý príspevok Slipend, vďaka za čas. Ak sa pozriete na naše v sekcii Na stiahnutie máme väčšina z nich nie. Ale i tak vďaka.:)
|
| |||
| |||
| Žiadny problém Je ťažké nájsť dobré fórum, ale když já mám nevadí prispieva k nemu. Ach áno, BitTorrent stránky, budete musieť vziať Houser nad tamto. :) |
|
| |||
| |||
| waow človek naozaj veľký príspevok užitočný. thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výborné miesto tam, vďaka za zdieľanie.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Vložiť Thermal - Ako Podstatné je to? | Davida50000 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 6. februára 2009 15:05 |
| Niektoré základné rysy Najlepšie Voľný Webmail Služby | Hybr! D | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 30. mája 2008 13:21 |
| Základné free software | SocialWarfare | Všeobecné Software Chat | 14 | 1. august 2007 11:38 |
| Top 10 základných prvkov každej LINUX HOSTING plán | Tom_Sean | Web Design, hosting & SEO | 2 | 16. Marec 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |